Pénteken bemutatta új pártját, a Brexit Pártot Nigel Farage, a britek európai parlamenti képviselője. Azt ígérte: forradalmat indít a brit politikában, illetve ígéretet tett arra is, hogy nem lesz többé „Mr. Nice Guy”, vagyis „jófiú” – közölte pénteken a Politico. Nigel Farage a West Midlands-i Coventryben beszédében bírálta a brit politikusokat, majd úgy fogalmazott: „hiszek a nemzetben, de jelenleg szamarak által vezetett oroszlánok vagyunk”. A brit politikus pénteken a Telegraphnak azt nyilatkozta, új pártja a tíz nappal ezelőtti indulás óta több mint 750 ezer font adományt osztott szét, és ezalatt több mint ezer ember jelentkezett jelöltnek az európai választásokra. „Soha eddig ilyen reakciókat nem tapasztaltam” – nyilatkozott. Az egyik jelölt, Jacob Rees-Mogg brit politikus nővére, Annunziata. A negyvenéves szabadúszó újságíró korábban a konzervatív párt parlamenti jelöltje volt. Nigel Farage egy rádióinterjúban ugyanakkor közölte: „A Brexit Párt mélyen intoleráns...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Oszoljatok felfelé rögtön! Európa árulói !
kereső
A "hülye únió"-meg ezeknek hosszabitott?Miért nem vágták már ki,amikor lejárt a határidő?Most majd csak a bajt hozzák ismét- nincs elég probléma nélkülük is?
verőce21
Show is going on! - Az angolok is csak olyanok már, mint a migránsok egy csoportja. Csak behozzák a problémáikat Európába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.