Több mint 27 ezer eu­ró­nyi (9 mil­lió fo­rint) szál­lás­költ­ség-té­rí­tést vett fel 2018-ban Sop­hie in 't Veld, a 66-os De­mok­ra­ták el­ne­ve­zésű hol­land szo­ci­ál­de­mok­rata párt EP-kép­vi­se­lője, mi­köz­ben 15 éve Brüsszel­ben él. A progresszív szociáldemokrata párti politikus több holland pártszervezet szerint nem vehette volna igénybe az EP-képviselőknek járó szállásköltség-térítést, miután 15 éve életvitelszerűen Brüsszelben él. Az EP-képviselők a parlamenti ülésnapokra naponta 320 eurós szállásköltség megtérítését kérhetik, mert a belga fővárosban az átlagos szállodai szobaárak meghaladják a 300 eurót. Sophie in 't Veld a tavalyi évben saját bevallása szerint 134 ülésnapon vett részt, ebből 47-et töltött Strasbourgban, vagyis 87 napra úgy igényelt szállodai költségtérítést, hogy közben az éjszakákat saját brüsszeli ingatlanában töltötte.

(Forrás: ripost.hu, durbincs által)

Itthon - 2019. August 24., 09:29
Hivatalosan megkezdődött a kampányidőszak
Itthon - 2019. August 23., 23:56
Mélyponton a forint az euróval szemben

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktornak, – hivatalosan legalábbis – nincsen vagyona, sőt. Legutóbbi adóbevallása szerint 1 395 000 forintnyi banki megtakarítással rendelkezett, miközben feleségével közösen 3 500 000 forint tartozásuk van. Ha lehetne hinni a politikusok adóbevallásainak, akkor ez tökéletesen kizárná annak még a lehetőségét is, hogy Orbán Viktor bárhova is el tudott volna repülni egy több milliárd forintos magángéppel úgy, hogy annak személyére eső költségeit, plusz a külföldi szállást is ő fizesse ki. Tehát vagy Csányi Sándor, vagy pedig Orbán Viktor hazudik. Más lehetőség nincs. Az pláne nem fordulhat elő, hogy mindketten igazat beszéljenek.Úgy tűnik, a rendszer fenntartásához szükség források egyelőre kiapadhatatlanok. A magyar adófizetők pénze mellé ugyanis további eurómilliárdok érkeznek, amelyekből pár év leforgása alatt egy teljes maffiabirodalmat épített ki a hatalom. Orbán Viktor pedig Pablo Escobarhoz hasonlóan repkedi körbe a fél világot magángépeken. Szinte mindenki pontosan tisztában van azzal – noha ezt törvényileg nem bizonyította eddig senki -, hogy az ehhez szükséges forrásokat törvénytelenül szerezte meg, mégis kénytelenek vagyunk ezt bámulni immár közel egy évtizede. Nem az a kérdés tehát, hogy Orbán Viktor mégis hogyan engedhetett meg magának több tucat luxus magángépes utazást, hanem az, hogy vajon még meddig teheti ezt meg?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Desischado: maga az az anyaszomorító,ki megette a porcelán kacsát ?
durbincs
@nezelodo: kezdje újra lassan s tagolva , 50 IQ-s létére lenne nobeldijas ?
nezelodo
@durbincs: Nem számítottam sosem az értelmes válaszodra, honnan tenné szert rá... Nem az a dolgod, akár kívánhatnál kellemes ünnepeket is, ha kicsit mélyebbre dugnád a nyelved a gazdád seggébe, és elérnéd a titkot, amit ő birtokol, de még ez sem megy. Ő sem szeretné, mert már riválisnak tekintene azzal a nagy tudással.
durbincs
@nezelodo: csak ismételni lehet : S kezdje újra lassan s tagolva , S 50 IQ-s létére lenne maga 1 nobeldijas ?
nezelodo
Ne verd magad, nincs veled baj, csupán a megbízóidat minősíti, hogy a te-félékre is rá vannak szorulva a hatalmon maradáshoz, és ez bizony komoly szellemi szegénységi bizonyítványként jellemzi őket.
durbincs
@nezelodo: csak ismételni lehet : S kezdje újra lassan s tagolva , S 50 IQ-s létére lenne maga 1 nobeldijas ?
maga - bizony igencsak minősíti a megbízóit , hogy ily rettenet alacsony színvonalon muzsikál ? nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok