A Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indított eljárás a legmagasabb szintre, az EU Bíróságáig jutott. Megtartották az első tárgyalást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Pedig de. Amíg az EU tagjai vagyunk, és jelenleg (még) azok vagyunk addig ránk is érvényes az EU által előírt kötelező kvóta akár tetszik, akár nem tetszik ez a jelenlegi hatalomnak. A kötelező kvótának nem tesznek eleget (mert úgymond megvédik! az országot a bevándorlóktól és a "terroristáktól" miközben "letelepedési kötvénnyel" pénzért, "menekült" címen ellenőrizetlenül jöhettek be az országba olyan körözött bűnözők is akik a jelenlegi kormány üzleti partnerei. Már olyan "politikai menekültet" is fogadunk mint Gruevszki akit Magyarország valószínűleg nem fog kiadni Macedóniának.
tudode
Azzal szemben, hogy TÖRVÉNYEN FELÜLINEK tartják magukat a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL "feleselőKÁK", a lakosságot a migráncsokkal való rémisztgetők, amikor eljön az ideje a KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁSÁÉRT is felelni fognak:
.
Eszerint:
.
Btk. 332. Közösség elleni uszítás (köznyugalom elleni bcs.)
Közösség elleni uszítás (köznyugalom elleni bcs.)

332. § Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy

c) lakosság egyes csoportjai ellen-kül. fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel-

gyűlöletre uszít, bűntett: 3 év.
.
Oszt' mit szól ehhez a CAFE, ili CSÁJA haver, a Salvini!!!
csak úgy....
@durbincs: a családod mit szed ellened,te 1/2nótás ? atyád az ernyös forog a sírjában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.