Libanon köztársasági elnöke nagy megértéssel fogadja Magyarország migrációs politikáját.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csodálatos, minden ízében igazán magyaros, pontosabban fideszes történet ez az üldözött keresztények megvédése ürügyén átcsatornázott pénzekkel, az biztos, de az üldözött magyarokat is ideje lenne megvédeni. Javaslom a keresztényvédésből igen jól megélő kormányapparátusnak, hogy ne fáradjanak ők el Libanonig, Amerikáig, Mexikóig. Esetleg a keresztényvédők elsétálhatnak egy olyan rokkant embertársunkhoz, akinek megvonták a rokkantjáradékát a nagy felülvizsgálati akció keretében, minimális támogatásból kénytelen megélni – 22 800 forint -, miközben nem talál munkát, hiszen rokkant és nem alkalmas a közmunkára sem, ám még a szükséges gyógyszerekre sem futja, nemhogy fűtésre és megfelelő táplálékra.
El lehet még látogatni azokhoz a nyugdíjasokhoz is, akik 28 500 forintból igyekeznek életben maradni. Vagy azokba a falvakba, ahol 80 százalékos a munkanélküliség és a közmunka az egyetlen megélhetési forrás. Meg lehet tekinteni a nyomor különféle arcait, ehhez nem kell másik kontinensekre menni, még csak a határt sem kell átlépni. Ha már az én adómból (és mindenki más adójából) működik minden, például az üldözött keresztények állítólagos megvédésére szánt milliárdok is ebből a pénzből mennek, kimondottan felszólítom a kormányt, hogy elsősorban azokat a honfitársaimat védje meg, akik nem képesek megvédeni önmagukat. A hülye kormánytól, például.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.