Di Maio visszautasította Szijjártó Péter kritikáját a formálódó, új menekültelosztási mechanizmusról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez se az idén bolondult meg! Azért mert ők kifogják a szart és etetik a népükkel nekünk még nem kell szart ennünk!
Hülye!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ez se az idén bolondult meg! Azért mert ők kifogják a szart és etetik a népükkel nekünk még nem kell szart ennünk!
Hülye!
vacsi
Aki befogadja őket, az magának fogadja be! Ahogy nálunk mondják: ne a más f...-val verje a csalánt!
nemkati
Az Európai Úniónak olyan közösségnek kellene lennie, ahol "együtt sírunk, együtt nevetünk", ahol a gondokat együtt oldjuk meg és a jó dolgokból is egyaránt részesülünk. Legfőbb célja a gazdasági együttműködés, a baráti viszony, ami megakadályozza például egy újabb háború kitörését. Ezt veszélyezteti 0rbán harcias, ellenséges kommunikációja az únióval szemben. És ennek a fő eleme a migrációs problémák megoldásának különutas erőltetése 0rbán esetében. Már kezdik a tagországok is felismerni, hogy az orbáni politika mekkora mértékben rombolja az únió egységét. Sokan szeretnék Magyarországot kívül tudni az únión, és ha 0rbánnak is ez a célja, márpedig nagyon úgy néz ki, akkor ez előbb-utóbb be is következik. Akkor aztán csinálhat amit akar, nem lesz Sargentini-jelentés, Velencei Bizottság, EB meghallgatás, semmi.

Csak az a fránya úniós pénz, csak az jönne akkor is, ha nem vagyunk tagok! De nem fog!
kokopelli
@nemkati: igazad van! Az un. "donor" (adó ill. befizető) országok lakósai is elvárhatnák,hogy ne az ő pénzükön
játsza a magyar kornány a "Janit"! Nehogy már egyirányú utcát játszon a "csuti"!
verőce21
Az európai összefogás talán csak matematikai-gazdasági értelemben működne, de a valójában az eltérő ideológia és gazdasági adottságok miatt halva született ötlet. Kiegészítve még azzal, hogy az “összefogás” oltárán az egyéni ambíciókat kell feláldozni, ami nehezen, vagy egyáltalán nem működik.

A sorosi irányvonalat követő tagországokban szavazók többsége sem tartja helyénvalónak, Afrika és Ázsia bűnözőivel feltölteni Európát. Ez az program(?) magyar ember számára hazaárulással ér fel. Ráadásul ennek az irányvonalnak az ”európai” vezetői/képviselői elhasználódott, leamortizálódott, megbukott politikusok, akikben a választók többsége nem hisz, nem bízik.
nemkati
@verőce21: " Afrika és Ázsia bűnözőivel feltölteni " - na ez az igazi hazugság. Az emberi faj, amihez minden egyes ember tartozik, homogén, úgy, hogy egyaránt vannak benne okos, becsületes, tisztességes, és gyűlölködő, ostoba gazemberek is. Ezek a menekülők az életüket, vagy az életminőségüket menteni menekülnek el a szülőföldjükről, bezárni előttük a kaput súlyos bűn. Ma minden fideszes, kádéenpés szájából ömlik a keresztény kultúra magasztalása, és egyben az ezzel homlokegyenest ellentétes migránsgyűlölet. Vagyis hazudnak folyamatosan.
Aki Én
@verőce IQ 21: Érdekes amit mondasz. Titeket az irányvonalat és elveit a trottyos gatyájával együtt váltogató, a ,, sorosi irányvonal" által finanszírozott, már igazából minden volt csak akasztott ember nem orbán, valamiért nem szokott zavarni. Az sem, hogy a választók többsége nem hisz benne.
Aztán mégis ti játsszátok itt folyton az ilyen-olyan elveket meg nagy büdös öntudatot hirdető szektát.
Volt már a kommunista ifjúsági szervezet titkára, ,,fiatal" liberál-demokrata élharcos, liberális internacionálé alelnöke, ateista KDNP kritikus, illiberális harcművész... Jelenleg kereszténydemokrata és Európa DNS-e.
És még nincs vége.
,,Ha valaki még nem tudná, Orbán minden hazafias, kereszténységet hirdető mondata mögött a hibbantak hülyítése áll. Minden a soha nem látott mértékű lopásról, vagyoni koncentráció létrehozásáról szól."
1magyar
Ez az olasz külügyér is oda szarik ahonnan eszik.
reagens
@nemkati: Miért nem költözöl akkor cigány telepre? :-))))))))))))))))))))
nemkati
@reagens: Mert nem akarok veled egy telepen lakni.
reagens
@nemkati: Pedig megismerhetnéd az általad védett devianciát.
verőce21
@nemkati: (09:15) "Hejtelen" gondolkodás!
nemkati
@verőce21: Á, dehogy! Pont hogy hejes.
Málna
@nemkati: Akkor biztos megérted, hogy mi pedig a menekültekkel nem akarunk egy helyen élni.
nemkati
@Málna: Megértem. Te meg biztos megérted, hogy én meg nem akarom, hogy 0rbán legyen a miniszterelnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.