Nézze mindenki jól meg ezt a plakátot. De előtte egy érdekes elszólás magától Karácsony Gergelytől. A választás napján, a győzelmi mámorban elárulta magát: Ezt a választást tulajdonképpen nem én nyertem meg   Nem hát!  Hanem a mögötte álló erők, akitTehát Budapest mindenkié! Ezek szerint nem csak a magyaroké, hisz a mindenkiben MINDENKI benne van, igaz? Akár muszlim bevándorlók is! Senki se csodálkozzon, ha a betelepítés minél előbb elkezdődik a fővárosban! Így-vagy úgy, de megoldják. Kaszát, kapát élesíteni, kedves vidék!

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A cikkíró kissé idióta! De ez szakmai ártalom a jobboldali, keresztény, fidesz híveknél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A cikkíró kissé idióta! De ez szakmai ártalom a jobboldali, keresztény, fidesz híveknél.
Sámannus
@durbincs: Ennyi észkombájnt keresni sem lehet, mint a fütyiszben van. Az eftársak nem kapnak a központi suskából, ezér már minden szalmaszálba kapaszkodnak.
Ha kutyaszart látok, én is feltételezem hogy valószínű hogy egy kutya szart oda, de a halcafat képes rá,és át hordja más háza elé. Ennyi sok ésszel már volt aki választást is nyert.
Tömeges betelepítést egyedül tonyőék csinyátak nagyokos. Vagyis edd meg azt a kutyaszart amit ő piszkított ide!Ne told át másnak.
namihami
Sz@r érzés lehet, ha valakit sokan lehülyéznek. Na de ennyien? Van akinek egy egész életre nem jut ennyi...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Élektrára várva

A fizetős hvg.hu üdvöskéje ezt nagyon benézte

Mint azt szoktam volt mondani az un. megmondó-emberek legfőbb és egyben egységes tulajdonsága, hogy vélt vagy valós, értelmes vagy zavaros, etc. azaz mondókájuk valós relevanciájától függetlenül a lényeg az, hogy elmondják. S persze az sem számít, hogy ezek milyen értelmet nyernek a mai matyar rögvalóságban.
A „Orbán öngólt lőtt a Tarlós-alkuval, most tehetetlen Karácsonnyal szemben” című – mondom fizetős –cikk szerzője a címmel ellentétben, ami persze már magában is véleményes, inkább Karácsony tehetetlenségét szajkózza. A csúcs azonban a leadben is kiemelt gondolat, ami – bár nem zárható ki, lévén Magyarországon vagyunk, de nem úgy tűnik, hogy erre okot adott az új főpolgi – azért meglehetősen durva vád: „A fővárosi közgyűlés majd dönt – mondta előzékenyen Orbán Viktor a Fidesz budapesti veresége után. A gondja az, hogy bár jottányit sem akar engedni, a döntéskörök jelenlegi leosztása alapján nem tudja erőből megvalósítani sportálmait, más magyar város pedig ezekre nem alkalmas. De az ellenzéknek sem lesz olyan könnyű visszautasítani a sportpénzeket.”.
MI van? Mit visszautasítani? Milyen sportpénzeket? Komolyan úgy gondolja, hogy Orbánék adni szándékoznak a koncból?
Ha meg netalántán a város fejlesztésére gondolt volna ajánlom figyelmébe a Duna Aréna nevű méregdrága szörnyűséget!!!
reagens
Karácsony a cigányokat fogja telepíteni meg a hajléktalanokat. Akik mellé ezeket beköltözteti azoknak végük. Már elöre mondom nem a gazdagok mellé fog telepíteni és nem a Dohány utcába.
simmering73
Két illiberális elmebeteg. Durbincs, reagens.
Nessy
@durbincs: Durbincs! A fenébe is, legalább az elhunytakat , a régen nem jelentkezőket, vedd ki a felsorolásból! Lehet, hogy a moderátort nem zavarja az idiotizmusod, de mást igen! Ha már csak másolsz értelmetlenül. legalább egyszer - egyszer olvasd el a baromságaidat!
Esetleg oszd meg azokkal, akikkel közös platformon vagy, privátban!
Aki Én
@reagens: Azok már a Karmelita kolostorban vannak...
Aki Én
@durbincs: Értékelhetetlen, unalmas beteg f@sz vagy.
reagens
@Aki Én: Durbi megfogta a dolog lényegét!

A hőbörgő, érvtelen, mocskolódó csürhének úgy válaszol vissza ahogy azok megérdemlik! Igen frappáns. Nekem tetszik!
Na milyen elvtársak, amikor lelepleződtök, hogy magyarellenes hülyék vagytok? :-))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.