Karácsonyi agitációra buzdít a Momentum elnöke. Fekete-Győr András karácsonyi tippek családlátogatáshoz címmel tett ki videót közösségi oldalán. Ebben a pártelnök arra kéri, a támogatót hogy hazamenve a bizonytalan és fideszes szavazóknál érjék el, hogy 2022-ben

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hogy is volt? Mindenki hozzon magával még egy embert! Egy a tábor, egy a zászló! Hallgass a szívedre, szavazz a fideszre! Szlogenek, agitátorok mindig voltak, vannak, lesznek. Régen "népnevelőknek" becézték, és vasárnaponként járták a családokat. Az én korosztályom már immunis! Értelmes emberek meg családlátogatáson, baráti társaságban kerülik a politikát, ha tudják, hogy vannak, akik nem vitáznak, nem érvelnek, hanem kinyilatkoztatnak,és egyéb módon reagálnak a tőlük eltérő véleményekre.
Nessy
@Nessy: Most már durbincsra is ki kell alakítani az immunitást!
Eriksson
@Nessy: Na igen. Az értelmes emberek. Akiknek mindenről Orbán és a Fidesz jut eszükbe. Még a nagymama papucsáról is.
Nessy
@Eriksson: nem éppen őrájuk gondoltam az "értelmes" jelző használatával! Az, hogy ne mindenről O.V. jusson eszébe az embernek, időnként nem Híradót kell nézni, és nem a médiát, hanem egy jó könyvet kell olvasni! De baráti társaságban legtöbbször tisztában vagyunk egymás orientáltságával, és annyi sokkal érdekesebb téma van. Arról nem is beszélve, hogy nem szentírás mindenből politikai casust csinálni. Lehet, hogy mi ilyen lököttek vagyunk?
Eriksson
@Nessy: Szokott lenni itt mindenféle téma, mégsem jutunk el odáig, hogy egy értelmes írásos társalgás alakuljon ki. Vajon miért? Mert vannak akiknek az értelmi képességük csak arra fussa, hogy válogatott ocsmányságokkal szórakoztassa a nagyérdeműt. Aztán szó szót követ, s már senki nem tudja, hogy mi volt az eredeti téma.
Nessy
@Eriksson: Érdekes módon nem sikerült már művészeti témában értelmesen társalogni Shikarival, pedig a politikában mindig egymás torkának ugrunk. Jó volt egy emberi oldalát megismerni.
Valamikor hajdanán a 168 órának volt fóruma. Aztán egyszer szerveztek egy személyes találkozót. Komoly barátságok szövődtek, de azért a fórumon időnként összerúgtuk a port! Lehet, hogy egy hasonló esetben nem is ismernénk a másik félre. :-)))
Nessy
@Eriksson: Hiba az elején! Nekem sikerült már értelmesen beszélgetni Shikarival! Rossz szokásom, ha gyorsabban írok, kihagyok szótagokat, és felcserélem a kettős betüket, Enyhe diszgráfia.
Eriksson
@Nessy: Nekem speciel nem esik nehezemre bárkivel beszélgetni. Legyél az te, vagy shikari, vagy durbincs, vagy néhány értelmiségi. Elmondom a véleményem, s bennem megvan a megértés mások véleményével szemben is.
A durvaságot viszont nem tolerálom.
Nessy
@Eriksson: durbincsba beletörött a bicskám! Volt amikor tényleg megpróbált emberi stílusban beszélgetni, de aztán, mintha megbánta volna. A hazugságot, gorombaságot én sem! Érvek helyett személyeskedés, nem az én világom.
Eriksson
@Nessy: Azt tapasztaltam durbinccsal kapcsolatban, hogy bármit mond, lehet, hogy figyelemre méltót, sokan nem is értelmezik csak elküldik ide-meg oda. Figyeld csak meg.
Amit durbincs művel, azt én reakcióként fogom fel.
Nessy
@Eriksson: Arra gondolsz, ha valamire felhívja az ember a figyelmét, pl. a névsor küldés, és ezért megjegyzést kap, utána jó darabig csak azért is küldi. Néha vannak szövegei, amit mindenhova beír. Aztán napok múlva más lesz a favorit.Lehet, hogy ő másra gondol, mást ért azalatt mint amit ideír.De az is lehet, hogy csak polgárpukkasztás a célja. Nem tudom. Érdekes eset!
Nessy
@Eriksson: Igazad van! :-)) Hiszen van élet a propin kívül is. Mármint témákra gondolok.
csak úgy....
@Eriksson: te tudod @durbincs: ot értelmezni? :) akkor szereted az elvont dolgokat a másságot is ..., van akváriumod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.