Karácsonyi agitációra buzdít a Momentum elnöke. Fekete-Győr András karácsonyi tippek családlátogatáshoz címmel tett ki videót közösségi oldalán. Ebben a pártelnök arra kéri, a támogatót hogy hazamenve a bizonytalan és fideszes szavazóknál érjék el, hogy 2022-ben

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eriksson: durbincsba beletörött a bicskám! Volt amikor tényleg megpróbált emberi stílusban beszélgetni, de aztán, mintha megbánta volna. A hazugságot, gorombaságot én sem! Érvek helyett személyeskedés, nem az én világom.
Eriksson
@Nessy: Azt tapasztaltam durbinccsal kapcsolatban, hogy bármit mond, lehet, hogy figyelemre méltót, sokan nem is értelmezik csak elküldik ide-meg oda. Figyeld csak meg.
Amit durbincs művel, azt én reakcióként fogom fel.
Nessy
@Eriksson: Arra gondolsz, ha valamire felhívja az ember a figyelmét, pl. a névsor küldés, és ezért megjegyzést kap, utána jó darabig csak azért is küldi. Néha vannak szövegei, amit mindenhova beír. Aztán napok múlva más lesz a favorit.Lehet, hogy ő másra gondol, mást ért azalatt mint amit ideír.De az is lehet, hogy csak polgárpukkasztás a célja. Nem tudom. Érdekes eset!
Nessy
@Eriksson: Igazad van! :-)) Hiszen van élet a propin kívül is. Mármint témákra gondolok.
csak úgy....
@Eriksson: te tudod @durbincs: ot értelmezni? :) akkor szereted az elvont dolgokat a másságot is ..., van akváriumod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.