Emmanuel Macron már a mi emberünk - mondják orosz stratégák arra utalva, hogy a francia államfő külpolitikai manőverezéseivel önkéntelenül is a Kreml érdekeit szolgálja. A kérdés az, hogy Macron Európát is magával viszi-e elszámításokkal kikövezett útjára Oroszország felé.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elszámítások???

A derék napi.hu Macron-t fikázza, ami persze olyan jó matyaros

Nem is beszélve arról, hogy közben tövig be lehet nyalni Putyinék zsenialításának. Az egy dolog, hogy valójában „Vlagyimir Frolov politológus, a Moscow Times publistája. ” agymenéseit szajkózza.
Sorolja a francia elnök „gaz-tetteit”, amikkel „Macron átvette a stafétabotot, Putyintól és Donald Trump amerikai elnöktől abban a váltóban, amelynek szereplői egymást követve járulnak hozzá a nyugati világrend lerombolásához.”! =))
Nézzük csak miket nem merészelt ez a csiga-zabáló:
szóvá tette, hogy „Trump nem egyeztetett az USA szövetségeseinek vezetőivel ”,
nem tapsikol a boldogságtól, hogy „Trump nyíltan a tagországok kellő nagyságú katonai költekezéséhez kötötte az USA katonai segítségét.”, etc.
Aztán minő felháborító dolog, le merészelte vonni a konzekvenciákat abból a fiaskóból, amit az előző EU bővítés mutat, hogy pofátlan sisera-had, akik nem csak ellopják a más országok adófizetői pénzét, de még nagy pofával követelőznek is.
Ami pedig Európa függetlenedése a z USA gyámkodásától külön díjat érdemel.
Persze mindezt lelkendezve, mert nálunk még a szokásosnál is jobban illik utálni Macront. Eléh csak elolvasni a sárga-mellényesekről és a sztrájkokról szóló „tudósításokat”!
Igen sok a közös bennük: Macron mikor szinte közfelkiáltással elnökké választották – mert arra felé ez így megy – pont ezeket a dolgokat emelte ki, mint legfontosabb teendőit. Még egy mifelénk szokatlan dolog: megpróbálja tartani a szavát!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.