NAUGYÉZÉSNEK SZÁNTA, PEDIG CSAK A SAJÁT NARRATÍVA NYOMATÁSÁT OKADATOLJA!!! =)) Többé nem tartjuk zárva a kapukat azok előtt a menekültek előtt, akik Európába akarnak jutni – mondta egy török diplomata, s a jelek valóban erre mutatnak, hogy Törökország át fogja engedni határain az Európába igyekvő migránsokat, többen már útnak is indultak. A közvetlen kiváltó okok ismét a szíriai háborúra vezethetőek vissza, erről ITT írtunk részletesebben. …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őfenesége zsenialítása ezerrel

Na ugye ORBÁN megmondta harsogja a pártlap, pedig csak a saját narratíva nyomatását okadatolja

„Most akkor már megint kinek lett igaza?” – harsogja a párt központi napilapja arra a hírre reagálva, hogy Erdogan bejelentette, hogy nem tarja magát a négy év előtti megállapodáshoz.
Az egy dolog, hogy ezt azóta is rendszeres zsarolásra használja. A portál felemlegeti Donald Tusk közelmúltbeli nyilatkozatát, hogy „Valaki, aki szintén keményen dolgozott, de csak a saját narratíváján”, amivel Orbán-ra célzott.
A portál célozván a Wirtschaftswoche című német gazdasági hetilapnak adott interjúra, ami Orbán úgy emlékszik megvalósulása, de legalább is erről is más a narratívája!!! =))

Egyébként maga az állítólagos ötlet arról szólt, hogy neki adjanak több pénzt!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.