Hadházy Ákos korábbi egyik sajtónyilatkozata szerint azért kell megszüntetni az önbevalláson alapuló vagyonnyilatkozatok rendszerét, mert az a legerősebb jelképe annak, hogy a politikusok nem mondanak igazat. A Tűzfalcsoport emlékeztet, a hatályos magyar szabályozás alapján a vagyonnyilatkozatok kitöltése országgyűlési képviselők számára szigorú feltételrendszer mellett történik. Ingatlanok estében például fel kell tüntetni a szerzés idejét és jogcímét. Az ingatlanok adatait az ingatlan-nyilvántartásban szereplő adatoknak megfelelően, m2-ben kell megjelölni. Tárgykörben vet fel érdekes szempontokat, hogy Hadházy Ákos 2018-as, második, kiegészített vagyonnyilatkozatában először tüntetett fel egy második szekszárdi ingatlant egy korábbi 2005-ben vásárolt lakás mellett, amely utóbbiról 2020-ban nyilatkozta azt a képviselő, hogy értékesítették. Az új 140 négyzetméteres (pontosabban 141,7 m2) ingatlan fele részben a képviselő tulajdona. – írja a Tűzfalcsoport.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
közben az 0rbán pereputtynak,csak a fax tudja,hogy hány gyanús ingatlan vásáárlási ügye lehet, - hisz polt pontot tesz az ö gyanús ügyeikre! :)
kár,hogy a rágalmazási perek utáni kártérítés még mindíg túl alacsony magyarországon...,persze érthetö, -túl gyorsan ürülne a hazug,geciségekre szánt fideszkassza... :)
csak úgy....
@Szarházy Mákos: te pedig a mai napig egy buta szarláda! :)
dr préditákor
@durbincs: Ejha, megtaláltad a kákán a csomót? Megtaláltad a fanszőrön a kakimatyit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.