Oroszország külügyminisztere kifejtette, miért alkalmatlan Zelenszkij.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jobban tenné, ha a főnöke, Putyin elmeállapotáról értekezne.
looper
Szerintem először a propagandával lebutított orosz társadalomról és főleg a kedves vezetőjük elmeállapotáról kéne közölni valamit - ugye, Origo?

Tisztán látszik, hogy mennyire megkönnyebbültek ezek az Orbán seggén szarcsimbók moszkovita propagandisták, de biztos ismerik a mondást: Ne igyál előre a medve bőrére! (itt a medve nem Oroszországot jelenti!)
Persze tegnap még fülüket-farkukat behúzva rettegtek a bátrak, most hirtelen megint bátorak lettek.
kereső
Fokozott készültségbe helyezte a hétvégén országa nukleáris csapásmérő erőit Vlagyimir Putyin orosz elnök, a nyugatiak részéről elhangzott „agresszív” kijelentésekre, illetve a szankciókra hivatkozva. Az utóbbi néhány hétben ez már a sokadik olyan megnyilvánulása volt Putyinnak, amelyben – ha leplezetten is – atomcsapással fenyegetett. Ennek egyik eleme volt, hogy decemberben – már az Ukrajna körüli válság csúcsán – a hadászati nukleáris csapásmérő erőkkel gyakorlatot tartatott, amelyet Alekszandr Lukasenko belarusz elnökkel együtt irányított. A második alkalommal akkor mutatta fel az atomkártyát, amikor televíziós beszédben jelentette be a „Donyec-medence lakóinak védelmében elrendelt különleges hadművelet” megkezdését. Ekkor arra figyelmeztette a Nyugatot: tartsák magukat távol Ukrajnától, különben olyasmit tapasztalnak, amelyre a „történelemben még nem volt példa”. Legutóbb pedig ez a parancsa következett, amelyről szintén videóban értesítette a világot és az orosz népet. Sajátos, hogy a felvételnek volt még két másik szereplője: Sergej Sojgu védelmi miniszter és Valerij Geraszimov vezérkari főnök, akik kőarccal hallgatták a legfelsőbb főparancsnok utasítását.

2022.március.

Biden amerikai elnök a Belarusba telepitett orosz atomtöltetek kapcsán szólalt meg- ideje lenne lavrov külügyminiszter és putyin orosz elnök elme állapotának orvosi vizsgálata, mert a "különleges hadmúvelet "megkezdése óta gyakorlatilag nem volt olyan hét, hogy putyin és baráti köre ne emlegette volna az "atomkártyát".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.