Több mint 500 millió forintot osztott szét a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. augusztusban és szeptemberben, főként kormányközeli emberek cégeinek. 15

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Igy nem csoda hogy ennyi celeb, meg "muvesz" tamogatja a fideSSt. 15x annyi tamogatast kap egy kiegett enekes, mint egy gyermekkorhaz, Ez mar a veg.
vitriol
A "döntéshozók" megtanulták a fontossági sorrendet!
izéke
De kimaradt a győzike(is) brühühű,mi lesz így vele? Ákos se kapott,eperjes sem,nemcsákferi sem,zalatnay,csepregi,nagyferó,reviczky sem,ej hát micsoda dolog ez? Szerencsére tóthszüzmáriagabika kapott 30 millát,tudja fizetni a háza részleteit,vagyis mi fizetjük...akkor be is költözhetünk elvégre a mi adóforintunk...
rakitics41
Különösen Pataky Atilla olyan szerencsétlen, hogy ő mindenképpen támogatandó!Fordítottan ül a lovon a kormány és cégei, nem olyanokat támogatnak akik tényleg arra rászorulnak!
rakitics41
Az már nem újság hogy Magyarország a jogalkalmazásban alul mull mindenkit és ezért rendre pert veszítenek, de az azért a magyar jogászképzés megfelelőségét veti fel, hogy a mi országunk vezetőinek jelentős része, szerintem majdnem mindenki jogi végzettségű és ennek ellenére nem sikerül még eltalálniuk vezetőinknek, hogy miről is szól a nemzetközi jog és az ilyen irányú szerződések, és hogyan kell ezeket a rendelkezéseket jogszerűen alkalmazni!Talán újra államvizsgázni kellene ezeknek a" jogászoknak" , akik ilyen dicstelenül alkalmazzák a megszerzett tudományukat, de az is lehet hogy el kellene tiltani őket a jogalkotástól és a jogalkalmazásától örökre!
Nessy
Még szerencse, hogy gyermek centrikus kormányunk van, így jutott 5 millió a Heim Pál gyermekkórháznak is! Hívek! Jöhet a hozsanna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.