Az EP ezenkívül perrel és bizalmatlansági indítvánnyal is megfenyegette a bizottság elnökét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A Fidesz három hiányzó képviselője mellett a DK négy EP-képviselője, illetve a KDNP színeiben az Európai Néppártban ülő Hölvényi György sem vett részt a szavazáson "

Ha jól tudom a DK-nak 4 képviselője van és mind beteg lett éppen ma?
Azért remélem nem csak én vagyok kíváncsi arra, hogy mi van e mögött? Miért nem szavazta ezt meg mondjuk az árnyékminiszterelnök? Elment, hogy hozza a reményt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@kereső: de ha kiderül a miértje,az sokaknál politikai csömört is okozhat...
LászlKovács
Az EU parlament együttes fellépése a Parlament Elnöke és orbán ellen helyes volt, szerintem is! A hozott határozatok minden pontját be kell tartatni és tartani, sem alkunak, sem zsarolásnak helye nincs!! Orbánnal szemben pláne!!
kereső
@csak úgy...: Azért derüljön már ki., a qrva életbe- most tényleg nagyon dühös vagyok, és nincs indok ami igazolná a szavazat elmaradását.
Nessy
@kereső: Változtat az eredményen? Nem! Szomorú tény, hogy egy cezaromániás kormányfő, és szervilis kormánya miatt több millió ember bűnhődik. Bár jogosan, hiszen ők nyerik a választást! A hogyant most fedje jótékony homály!
csak úgy....
@kereső: tökéletesen megértelek! - ezért is próbálok mindíg mindenkit lebeszélni a vonalas politikai hovatartozásáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.