Egyesek szerint istenkáromlás történt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
@Maccska: Viszont a zsidók előszeretettel sértegetik a magyarokat.
Őrnagy
@Maccska: Ne a bátraknak, hanem a gyáva öngyilkos jelölteknek és az eutanáziára készülőknek olyan országokban, ahol azt még tiltják a törvények, de mégis szeretnének meghalni valamiért, de az öngyilkossághoz meg tól gyávák!
Őrnagy
@Géza: Az ma már Európai alapérték Európában bárkinek akár zsidó, akár nem!
Minden Európában, de főleg Magyarországon élő Sorosbérköcsög előszeretettel gyakorolja is, vallásától függetlenül.
Géza
@Őrnagy: Azért mégis érdekes, ha a magyarokat kell szidni, szapulni, kiderül az esetek nagy részében, hogy az illető büszke zsidó. Persze visszafelé nem működik, mert az antiszemitizmus.
Hol olvasol te itt egy cikket, kommentet is, hogy a zsidók fejezzék már be a gázai öldöklés?
Őrnagy
@Géza: A zsidó kérdés 5.000 év óta a megoldhatatlan kérdések tárgykörébe tartozik!
Izrael állam csak azért jöhetett létre, (azok után, hogy 1945-ben az úgynevezett angolok által megszált területen mindössze 5%-os volt a zsidó lakosság létszáma, mert az USA-nek kellett bármi áron egy megbízható szövetséges a Közel-Keleti térségben az USA hosszú távú geopolitikai terveinek megfelelően. Így aztán a zsidó kérdés a következő 5.000 évben biztosan nel lesz megoldva Kínát leszámítva, ahol olyan csekély a zsidó lakosság száma, hogy nem merül fel szintén 5.000 évig semmilyen zsidó kérdés, bár az USA nagyon szeretné, ha ott is lenne!
Őrnagy
@Géza: Magyarországon a tárgyilagos zsidó lakosság elismeri, és örömmel konstatálja, hogy egész Európában kizárólag Magyarországon élhetnek nyugodt körülmények között és a legnagyobb biztonságban a vallásos, és a nem vallásos zsidó állampolgárok és látogatók. Viszont éppen ezért, akikbe átörökítették az ősi "felsőbbrendűségi" szellemet a felmenői, hogy a magyarokat le kell nézni és folyton szapulni kell, azoknak ottvan a szaros seggében a zabszem, hogy gyakorolják is ezt az örökölt tulajdonságukat, hiszen itt ezért egyezlen vallásos vagy nem vallásos zsidót nem érheti semmilyen bírálat, mert ehhez nekik a holokauszt óta szerzett joguk is van!
Géza
@Őrnagy: Olvasva a beírásodon, akkor nekünk szívünk joga szapulni szinte minden népet, mert mindegyik követett el bűnöket a magyarság ellen.
A holokauszt semmire nem mentség. Nem jogosít fel senkit gúnyolódni, gyilkolni, nem teszi semmissé Gázát.
Menőmanó
Csipszet esznek és élvezik. Hallatlan.
Őrnagy
@Géza: A magyaroknak több esze van annál, minthogy gyűlölködjünk például a Bajorokkal, mert 907-ben azzal a határozott céllal támadtak a magyar fejedelemségre, hogy az írmagját is kiírtsák a magyarságnak! Okonk lenne gyűlölködni szinte minden más népcsoportra is, de nem tesszük, mert az nem a geopolitikai érdekünk, mi a békés gazdasági együttműködésben vagyunk érdekeltek még azokkal a országokkal és népcsoportokkal is, akiket valamiért nem is szeretünk túlságosan, hogy finoman fogalmazzam.
Ha sok az antiszemita a nagyvilágban, vagy az iszlamofób, arról csak az iszlám hívő népek, és a zsidók tehetnek általában a született hülyéket leszámítva, mert azokkal nem igen lehet mit kezdeni, de mindenütt vannak. Van ahol kevesebben, van ahol többen.
Az azért érdekes, hogy antiszemitizmus és iszlamofóbia van Európában, de olyat még nem hallottam, hogy lenne sintoista fóbia, hindu fóbia, Budha fóbia, és hasonlók, mert azok nem adnak rá okot.
Nessy
@Menőmanó: Megsértődni azt nagyon tudnak! Mi lenne, ha valóban keresztényi módon élnének, betartva a Tíz Parancsolatot? Ne ölj, ne lopj, ne hazudj, felebarátos föl stb.djét és egyéb vagyonát ne kivánd
Nyírfa
@Nessy: 09.35

A nap 24 órájában keresztre feszítik Jézust azzal, ahogyan élnek, de magukból kikelve tiltakoznak, ha humor kerül a vallás gépezetébe. Nem véletlen, hogy irtózom a bigott , álszent, képmutató, hazug emberektől.
Csizmás Kond
@Nessy: ...keresztényi módon élnének...szerinted csak nekik nem szabad ölni, lopni, hazudni ...?
Nessy
@Csizmás Kond: A Tíz Parancsolat jó rész manapság BTK -ban is szerepelnek, vallástól függetlenül!
Ha viszont az öregek, elesettek, problémás gyerekek, szegények támogatásától van szó, akkor már nem igazán villognak! Inkább kel nekik a júdás pénz, poty ingatlan, stb. Van pár idős otthonuk, csak nem éppen a szegényeknek!
Csizmás Kond
@Nessy: ...te most kavarsz...és megsértődni is ugyanúgy tudsz mint bárki más...a kérdésem meg az volt hogy ha már úgy általában emberekül egyformán viselkedünk akkor miért csak egyesekre vonatkoznának az amúgy mindenkire kötelező szabályok ?
Őrnagy
@Nessy: Ezek betartása nektek zsidóknak jelentene sokkal nagyobb gondot. A különbség mégis abban van, hogy a keresztények nem piszkálják a zsidókat semmi olyannal amiket be kellene tartani, ti zsidók viszont alaposan tanulmányoztátok az ősi zsidó vallásból eredeztetett keresztény kötelezettségeket és rendre ráolvassátok az ateista magyarságra, hogy miért is nem aszerint élnek, aztán csodálkoztok, ha a magyarság nem különösebben szereti a zsidókat.
Nessy
@Csizmás Kond: Nem sértődök meg, van humor érzékem! Csak arra akartam utalni, hogy a naponta hírdetett kereszténység védelemben jeleskedő "keresztények" a saját életük során nem tartják lényegesnek, hogy úgy is éljenek, ahogy másoktól elvárják.És ebben nem ritkén a klérus jár az élen.
Csizmás Kond
@Nessy: ...ez mindenkire érvényes...mindenki így viselkedik és ugyanígy érez. Az hogy valakik felháborodásukat fejezték ki egy reklámmal kapcsolatban szerintem az is helytálló, ugyanígy felháborodna bármely hitű ha az ő vallását gúnyolnak.
Az én szerény véleményem az hogy ha már vannak akik nem tudnak toleránsan élni másokkal tényleg büntetni kéne azokat akik bármi módon sérteni próbálják mások érzelmeit...és nem felhánytorgatni, hogy igen mert ez így meg úgy...
Nessy
@Őrnagy: Tisztelt uram hölgyem! Ahogy maga nem tudja koromat, nememet, vallásomat, én sem a magáét. Nincs is hozzá semmi közöm. Számomra irreleváns. De ismeretlenül nem illik bárkiről bármit állítani a tények ismerete nélkül.
Őrnagy
@Nessy: Nekem úgy tűnik, hogy neked nem humorérzéked van, hanem gyűlölködésre uszító érzéked van, csak azt hiszed, hogy az "hmorérzék"! Nem, nem az! Az oktalan uszítás és permanens gyűlölködés nem humorérzék!
Nessy
@Csizmás Kond: Így igaz! A címben említett "a világ összes katolikusára" való hivatkozás bosszantott. Mindenkinek szíve joga , hogy hívő, vagy nem hívő,, megsértődik egy reklámon vagy nem!
Őrnagy
@Nessy: Aki úgy lépked mint egy kacsa, és úgy hápog mint egy kacsa, az bizony kacsa!
Aki úgy vegzálja a keresztény magyarokat miközben fogalma se lehet ról, hogy ki van megkeresztelve és ki nincs, kinek melyik ősétől számítva lett magyar, és előtte milyen etnikumúak voltak a minden bizonnyal nagyon vegyes felmenői, mert volt egy törzsszövetség, amelyből csak 1 törzs volt a magyar, volt egy jász és kun betelepülés a vérszerződést követően, volt egy tatárdúlás ami után mindenféle népcsoportok települtek be a Kárpát medencébe, volt egy 150 éves török uralom magyar népirtásokkal ami után a magyarság már csak töredékében volt Álmos vezér törzséből való és sérelmezi, ha rámondják, hogy zsidó, de szereti sértegetni, a Kárpát mdencében élő magyarosodott népeket, és a "keresztényeket" a "keresztény kultúrát", a keresztény kultúra mindennapi gyakorlatát, ugyanakkor süt róla a hungarofóbia, az bizony zsidó!
Géza
@Őrnagy: Amikor a sokadik zsidó gúnyolja, pocskondiázza a magyarokat, akkor ugyan azok ne lihegjenek megértésért és toleranciáért.
Majd megkapják, ha tisztelnek bennünket.
CsipkeRózsa
A legtöbb hozzászólásotok zsidózásról szól, mégis arról olvasok panaszokat, hogy nem lehet zsidózni.

Íme, amikor katolikus téma adódik, akkor miért a zsidókat szapuljátok, és hazudoztok rájuk?
Őrnagy
Nézzük, hogy miért is sértő a vallásos keresztényeknek a reklám?
Mi is az az "Ostya", amit az apácák kezében burgonya chipsre cseréltek?
Ez nagyjából legalább annyira sértő, mintha a vallásos zsidók kezébe KORÁN-t adnak TALMUD helyett, vagy a vagy az iszlám vallásos muszlimok kezébe Keresztény bibliát adnak Korán helyett.

Az Ostya:

"Az ostya (konszekrálás után: szentostya; neve az engesztelő áldozat jelentésű latin hostia szóból származik) a katolikus egyház gyakorlatában az a búzalisztből készített kovásztalan, lapos, kerek kenyér, amit a misében az átváltoztatáshoz használnak. A katolikus tanítás szerint a konszekrált ostya Krisztus testévé változott át."

A burgonya chipsz ugyebár nem változik Krisztus testévé!
És az ilyesmivel nem illik éppúgy viccelni, ahogy Mohamed karikatúrákat se illene készíteni és mutogatni, se iskolában, se reklámokban, se másutt.

Ezt én ateistaként pontosan megértem, a hungarofób kereszténygyűlölök (köztük sok zsidó) meg nem! Ha meg értik és mégis csinálják (sőt azt hiszik hogy ettől viccesek és van humorérzékük), akkor uszító gyűlöletkeltő hungarofóbok!
Őrnagy
@CsipkeRózsa: A hungarofób gyűlölködök tipikus jellemzője, hogy egy ízléstelen, vallási meggyőződét sértő reklámban is csak a zsidózást veszik észra a gyűlölködésük közben, és csodálkoztok, hogy sokan ráismernek bennetek a zsidókra, akik képtelenek vagytok igazi magyarrá válni!
CsipkeRózsa
@Őrnagy: Ilyenek az igazi magyarok, mint te???

"Haggyál lógva!!!"
Őrnagy
@CsipkeRózsa: Magyar az, aki magyarnak érzi magát, akármilyenek is voltak a felmenői.
Belőled sajnos csak a hungarofóbia süt ki. Csak azt nem értem, hogy a hungarofóbok miért mazohisták, hogy magyarok között akarnak élni a súlyos hungarofóbiájuk ellenére, pedig el lehet innen menni olyan helyre, ahol nem kell magyar emberek között élniük.
CsipkeRózsa
@Őrnagy: Nem igaz!!! Még egyszer sem olvashattál tőlem olyan mondatot, amiből a " hungarofóbia süt ki"!!!

És, valóban "Haggyál lógva!!!"
Őrnagy
@CsipkeRózsa: Jellemző a hungarofób zsidókra, hogy észre se veszik magukon, hogy mennyire süt belőlük a hungarofóbia, csak csodálkoznak és méltatlankodnak rajta, ha mások észreveszik!
CsipkeRózsa
@Őrnagy: Sokan vagyunk, ezért nem küldelek sehova el!!! Csak azért, hogy te is csodálkozz egy kicsit!!!
Őrnagy
@Maccska: Ha a legfinomabb disznóhúst mint felsége étel egy zsidó rabbival reklámoznák, világbotrány törne ki, antiszamitizmust és fasizmust üvöltözne a világ összes zsidója a föld minden apró szegletéből is, pedig a finomra sütött sertéstarja tényleg nagyon finom étel!
Őrnagy
@CsipkeRózsa: Én nem küldök senkit sehová, csak nem értem a hungarofóbokat!
Nessy
@Őrnagy: Zöldborsós sertésragut főzök épp ebédre!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 12.21

Hagyd a fenébe őket, Rózsa, egyrészt, az ő narratívájuk alapján él ebben az országban 7-8 millió zsidó, úgy hogy még szerintük is a gyagyások vannak alig mérhető számban, s ezt a tényt a hangjukkal és a közönségességükkel próbálják kompenzálni, másrészt ilyen mérvű antiszocális attitűddel és debilitással foglalkozzanak az illetékes szakemberek.
Őrnagy
@Nyírfa Gyagyás: Én nem vagyok vallásos Gyagyás, tehát nem engem sért hogy ti csupán viccesnek tartjátok a keresztényeket sértő reklámot, hanem a hivő kereszténységet! Én csak együttérzek a sértett emberekkel, és undorítónak tartom azok megnyilvánulásait, akik csak viccesnek tartják, és a megsértődött vallásos keresztény embereket kezdték el vegzálni ahelyett, hogy magukba néznének! Szánalmas Gyagyások vagytok!
Őrnagy
@Nessy: Ezzel nem nekem kell elszámolnod, hanem a rabbidnak! :))

Nem új dolog, hogy a zsidók se mind vallásgyakorlók. Tapasztalat szerint manapság a nem vallásgyakorló zsidók sokkal inkább hungarofóbnak, mint a vallásgyakorló zsidók.
Szaros Gyurkát azért is nem szeretik zsidó származása ellenére Izraelben, mert már nem csak nem zsidó vallásgyakorló, hanem ráadásul zsidóellenes palesztin terrorszervezeteket is pénzel!
Nessy
@Nyírfa: Tényleg reménytelen. Rájuk kell hagyni, kevesebb velük a probléma!
Nyírfa
@Nessy: 13.15

Munkatapasztalat! :))
Nessy
@Nyírfa: Pontosan! Te is tudod, ott még előfordult, hogy a pacienssel lehetett értelmes diskurzust folytatni! :-)))
Nyírfa
@Nessy: 13.56

De még mennyire! Fotós, mérnök, közgazdász, még a téveszmékben is kiemelkedő fantáziákkal bíró emberek, hajjaj, volt mit tanulni! :))
Géza
Nem akarom megérteni a zsidókat, se a muszlimokat, cigányokat, de még az aberráltakat sem. Annyi az oka, hogy hagyjanak békén, mert nekem van hazám, identitásom, van történelmünk, nemzetünk és büszkeségünk. Léteznek normáink amelyek szerint élünk, szokásainak és akiknek terhes ez, vagy a magyarságunk, az takarodjon innen.
Mi itthon vagyunk. Arra szavazunk, aki magyar és azt támogatjuk, aki közülünk való. Prájdon, cigány vircsafton, de holoszeánszon se veszek részt, nekem nem ünnep a ramadán. Magyar vagyok, úgy élek és gondolkodok, mint egy magyar és senki idegen ne erőltesse rám a szokásait, hanem alkalmazkodjon alázattal a nemzetemhez, amelyik befogadta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.