Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a közösségi médiában reagált Orbán Viktorék félbeszakított konferenciájára – tájékoztatta a Közbeszédet a Momentum szóvivője.

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor neked is Katka, aki a "liberalizmus" nevében összekevered a vélemény nyilvánitás és szólás szabadságát, az uszitással, megosztással, gyúlöletkeltéssel, és szélsőgéses eszmék terjesztésével- aezért tartunk ma Magyarországon ott, ahol tartunk:
"A Török Porta közleménye (Eger, 1552. szeptember 09.)
Miután I. Szulejmán szultán korábban eldöntötte, hogy „EL KELL FOGLALNI EGERT!”, a Porta a szólásszabadság durva megsértéseként értékeli, hogy bizonyos Dobó István, helyi várkapitányocska nem engedélyezte, hogy a támadó oszmán seregek vezérkara lelkesítő tömeggyűlést tartson az egri vár borospincéjében.
Frissítés: I. Ferdinánd utasítására a bécsi kamarilla felülbírálta Dobó István korábbi döntését, így 1556. október 15-én III. Mehmed szultán végül megtarthatta az említett összejövetelt az egri borospincében."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Nagyon elnyomnak szegény csekatka! Jól telenyomtak EU-s lóvéval!
Én is szeretném ha elnyomnának mint téged!
izéke
@NKF: nosza feküdj az úthenger alá,az majd jól elnyom :)))))
Clavigo
@Géza: téged se kérdezett senki sem,Shikari.
Géza
@Clavigo: Idézzél már ettől a sikaritól valamit, mert másképp le foglak hazugozni!
Na lássuk, mid van liberális-kommunista?
kereső
@Maccska: 09:04 Méghogy nincs háború? Hiszen orbán állandó "harci lázban" ég, mint a szűz menyasszony a nászéjszaka előtt. Állandóan hadba megy, harcol a józan ésszel leginkább...most éppen "brüsszelt "akarja elfoglalni- az utcai harcos ninja. Ha, nem érted, miért raktam be az ismeretlen szerzőtől származó idézetet, akkor oskola ismétlést ajánlok "tanár úr".
Menőmanó
@kereső: Elég, hogy háborús veszélyhelyzet van, és lophat, törvénykezhet a maffia saját igénye szerint.

Másrészt az követte el a hibát, aki egyáltalán engedélyt adott a fasiszta uszító konferenciára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.