Elképesztő történetet fut be Oszama Abdel-Muhsen Algahadab és fia. Két hete Röszkén próbáltak elfutni a rendőrök elől, mikor az N1TV munkatársa, László Petra kigáncsolta. A felvételek bejárták a világot, miközben az apa és fia Münchenbe érkezett.

A férfinak a Madrid melletti Getafe városában ajánlottak fociedzői munkát. Ezt Algahadab el is fogadta örömmel, de abban segítséget kért, hogy a törökországi menekülttáborban ragadt családtagjait magával tudja hozni.

Az egykori menekültet munkaszerződés és berendezett lakás várja új lakhelyén, így tartózkodási engedélyt is kaphat.

Cristiano Ronaldóval futott ki a kezdőkörbe az elgáncsolt kisfiú

Fotó: Reuters

Oszamát és fiát, Zaidot a Real Madrid meghívta a Granada elleni szombati mérkőzésre, aminek az elején a kisfiú Ronaldóval futott ki a gyepre.

Cristiano Ronaldóval futott ki a kezdőkörbe az elgáncsolt kisfiú

Fotó: AFP/JAVIER SORIANO

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ha rajtam múlna, minden gyermeknek így ragyogna a szeme a boldogságtól mindig! Magyarországon a mi gyermekeinknek is. Mindenkinek a saját hazájában...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Ha rajtam múlna, minden gyermeknek így ragyogna a szeme a boldogságtól mindig! Magyarországon a mi gyermekeinknek is. Mindenkinek a saját hazájában...
Aki Én
Én már régóta sejtettem ,hogy a Ronaldo is terrorista.
...izé, idegen légiós, vagy mi a tököm...
F_Viktor
@fekete: Írod:
"Me'g nem unjak?"

Mivel Spanyolországban ez a fél család lett a magyarországi embertelenség, a menekültek szembeni brutalitás mintája, ezért nem "unják".

Biztosan nem C.Ronaldo ötlete volt, hogy a kis sráccal fusson a kezdőkörbe, valószínűleg managere tanácsolta neki.
MERT! Magyarországon a menekültek gyűlöletével lehet népszerűségre tenni, addig az európai Spanyolországban a menekültek felkarolásával!

Elmondom sajkát példámat: Szomszédaim annak ellenére sem nagyon értették meg, hogy miért tartom magam politikai menekültnek, hogy vázoltam nekik a magyarországi valóságot.
A névleges Parlamentet, a fékek és egyensúlyok bedarálását, a demokrácia lebontását, az ügyészség, bíróságok zsebre tételét, a mindennapos hazugságokat, közpénzek lopását, a soha nem látott, törvényesített korrupciót...
Most, az utóbbi két hét világsajtót bejárt képei, videói után értették meg, hogy miért tartom magam politikai menekültnek.
Eriksson
@F_Viktor: Politikai menekültnek tartod magad? szégyentelen konjuktúralovag.
Gedeon74
"Magyarországon a menekültek gyűlöletével lehet népszerűségre tenni, addig az európai Spanyolországban a menekültek felkarolásával!"

video.atlatszo.hu/2015/06/26/a-kerites-ostroma-spanyolorszagban/

444.hu/2014/12/25/mindennaposak-a-veres-osszecsapasok-az-europai-unio-hataran/
F_Viktor
@Eriksson: Milyen "kunjuktúralovagról" beszélsz?
Azért tartom magam politikai menekültnek, mert nem vagyok hajlandó birka módjára eltűrni, hogy egy elmebeteg lefizetett szavazógépezete a fejem fölött agyatlan törvények közé szorítson, hogy gyerekemet megfélemlített tanárok a diktátor politikai ideológiájával mossák az agyát, a magyar álkeresztények döntsék el, hogy családban élek-e, hogy a hozzád hasonló sötét mélymagyarok döntsék el mekkora magyar vagyok, hogy az adóforintjaimat a kormány maffia költse el, hogy a világ minden részén undorral nézzenek rám, mert olyan f@sznak tartanak, mint pl. te vagy!
pbalage
a képek megtekintése után újabb tízezer focistajelölt és negyvenezer arab és afgán tesó meg haver indult el egy boldogabb élet reményében.
Ez kábé ugyanakkora baklövés volt, mint a kiscsávó felrúgása.
Most tényleg ennyire hülyék a németek?
pbalage
bocs, nem vagyok nagyon otthon a fociban, most olvasom, hogy ez a másik Ronaldo nevű szerencselovag csávókám valami spanyol csapatban játszik.
Akkor meg a spanyolok hülyék.
Eriksson
@Gedeon74: Bizony, vége a békés golfozásnak.
Eriksson
@F_Viktor: Kikérem magamnak a sértegetést, úriemberek között ez nem szokás. Bármennyire is igazad volna, hogy mi elől menekülsz, elmentél, s ezzel jogot vesztettél, hogy az itthoni állapotokról véleményt mondhass. Örülj a lehetőségnek, és örülj az új hazádnak, minket meg hagyjál békén az uszító dumáddal. Kicsit sem érzed magad cikisnek?
Eriksson
@F_Viktor: Ja, és ha a világ minden részén undorral néznek rád, az nem azért van, mert magyar vagy, mert az nincs a homlokodra írva. Azért néznek rád undorral, mert undorító vagy.
Knapp75
@Eriksson: Vicces, hogy a legutóbbi pár hozzászólásodban mennyi mindent elárultál magadról!

1. nem tudod, mit jelent a konjunktúralovag (helyesen leírni sem tudod)
2. a joghoz sem értesz, mert szerinted aki elmegy valahonnan, az nem véleményezheti azt, ahonnan elment
3. kikéred magadnak a sértegetést egy "szégyentelen konjuktúralovagozás" és egy "undorítózás" között, ezek szerint tükör sincs nálatok otthon ;)
kamazuka
Tudod Ronaldó bácsi,minden azelőkészítésen és szervezésen áll vagy bukik.Ez 50% szerncse is kell hozzá.
Ezt lefociztuk otthon,már csak egy segítőt lkellett találni,aki segít a biztos letelepedésünkben.

Ha rosszindúlatú akarok lenni.
Nem akarok.Amennyiben bebizonyosodik,hogy a fociedző remek stratéga,úgy javaslom házvezetőnőnek vegye már fel a gáncsoskodó riporter nénit

Így lesz kerek a történet.ill gömbölyű,mint egy focilabda.

A végén megfilmesítik és befut.
Nincs gáncs bevándorlásnélkűl,vagy fordítva?
placebo
Na, a focipályán fogják még csak igazán sokszor elgáncsolni.
placebo
@F_Viktor: "A névleges Parlamentet, a fékek és egyensúlyok bedarálását, a demokrácia lebontását, az ügyészség, bíróságok zsebre tételét, a mindennapos hazugságokat, közpénzek lopását, a soha nem látott, törvényesített korrupciót..."

Ezek az állapotok min. 70 éve fennállnak. Azóta kint vagy?
Levendula
Gondolom, hogy a kis osama - az apjával ellentétben - minden este imába foglalja az operatőrnő nevét...
Feraj49
Bocs,de akkor minden Mo.-ron lévő,és áthaladó "menekültet" el kell "gáncsolni",hogy Spanyolország befogadja őket és munkát is adjon nekik ? Hajrá spanyolok ! Csak nehogy úgy járjatok mint "MERKEL" asszony !
Ui: akkor a fociedző még sem terrorista ?
Csizmás Kond
Az ilyen álnokságon alapuló sikernek soha nincs hosszas élete..
Az, hogy most a politikába belevontak egy gyereket, hát a biztos nem a gyerek hibája, viszont ha széthullnak az álmai és majd úgy érzi, hogy azok nem fogták ki esés közben akik feldobták akkor majd senki se csodálkozzon ha rajtuk akarja számonkérni a nemsikerült valamit.
justhpeter
A Real Madrid gesztusa teljesen érthető. A kérdés csak az, hogy a magyar állam, a kőgazdag magyar egyesületek miért nem tettek hasonló gesztust ?
bogarka40
Ha belegondolunk , akkor ez az "újságíró" jót tett velük. Élete legjobb esése volt. Munka , lakás stb. Én egy életen át becsülettel dolgoztam és dolgozom, de a magyar állam a saját embereit szarba sem veszi. Itt megy a mutyizás, milliárdos csalások, emberek vállnak munkanélkülivé és szinte esélytelen az újraindulás. Kérdem én , hány magyar hagyta már el ezt a országot a jobb megélhetés miatt?? Petra ha ez az ára gyere gáncsolj ki engem is ( persze csak finoman)befestem a hajam feketére , lopok egy kis cigánygyereket és irány az édes élet. Csak azt nem értem , hogy a többi újságíró miért nem rúgott félelemből? Szóval aki nem tud korcsolyázni az ne menjen a jégre. Amúgy meg a lőtéri kutyát sem érdekli senkit ez az egész , még mindig ez a téma. Nem ölt meg senkit volt egy kis bukás na és , én többször seggen csúszok a jégen minden télen, érdekel valakit, senkit. Viktorka inkább a belső problémák mellett állna ki ilyen vehemenciával, mint az EU-s törvények betartása mellett. A többit rohadtul leszarja. Engedni kellett volna őket a a francba , hagy menjenek Németországba vagy ahova akarnak. Engedni őket, nem regisztrálni , nem a regisztráció fogja a terrort megfékezni, ha akarnak úgy is robbantanak a seggünk alá. Angelát, meg mag jól meg...a bár szír metszett pöcs. A németek propaganda videója indította el ezt az egészet , akkor igyák meg a levét, engedi menjetek csak oda, sőt támogatni minden eszközzel , ahogy a gorögök, szlovénok , és a horvátok tették. Persze én is megküldeném ezt a nőt a lányt egyértelműen hasba rúgta indított rúgás volt, és nem pedig hátráló védekező láblengetés. Na ezért megérdemelne ő is egy misét. De hagyjuk. Azt nem értem, hogy a NATO miért nem avatkozik be hatásosabban az ottani konfliktusba és mindent megtenni, hogy ez a sok ember visszatérhessen, már aki a háború elöl menekült.
levarosbukta
Aztán meg csodálkoznak hogy a többi fajtestvér is útnak indul!
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Kikérem magamnak a sértegetést (...) elmentél, s ezzel jogot vesztettél, hogy az itthoni állapotokról véleményt mondhass."

Látod, látod, erről beszéltem, nehogy már egy mélymagyar p@cs mondja meg milyen állampolgári jogokkal rendelkezik az, aki más politikai nézetet vall!
Feljogosítva érzitek magatokat, hogy ma még csak szavakkal fenyegetőzzetek, holnap pedig már robbantgattok polgártárs?
F_Viktor
@placebo: Írod:
"Ezek az állapotok min. 70 éve fennállnak."

1990 után, a demokratikus Magyarország idejében ezek nem voltak jellemzőek, pedig az első fityesz uralom sem volt minden rendben (Kovács Tamás pozíciójának meghackelése, Simicska hosszú bájtok éjszakája, fityeszes Kft.-k több 100 milliós köztartozásának elmutyizása (Josip Tot, Kaya Ibrahim)...)

De igazad van, Magyarország legsötétebb történelmében, a baloldali diktatúrában is hasonló módszereket alkalmaztak a diktátorok, Orbán az ő kottájukból játszik.
verőce21
Még szerencséje Ronaldónak, hogy idejében lefényképeztette magát ezzel a kisfiúval, mert az olyan világkarriert fut be, hogy meg sem fogja ismerni ki ez a szerencsétlen focista. :)
bencemacska
@bogarka40: ma, 09:54

Jogos a felvetés, miért nem tesz valaki rendet Szíriában?! De ne felejtsd el mi lenne , ha a NATO beavatkozna ott, ahol Putyin keményen ott van.
Azért egy harmadik világháborút - egyenlőre - senki nem akar, hála Isten!!!
bencemacska
@verőce21: Ha a magyar futballcsapatoknak egy csepp eszük lett volna...
Dr. Felipe
A jó mindig elnyeri jutalmát. Remélem szép nyugodt életük lesz Spanyolországban. Az egy gyönyörű ország, jó helyre kerültek.
placebo
@bencemacska: 11:51-re
Érdemes tudni, hogy az iráni olaj É-ra, az oroszokon keresztül, vagy D-re (,az Arab-félszigetet megkerülve) a Szuezi-csatornán át jutott el Európába. É-on a ruszkik, Szueznél pedig az USA szed rajta kövér vámot. Ha Szíriában és Irakban nyugi van, Irán megépíti velük közösen a saját olajvezetékét, egészen a Földközi-tenger partjáig, kikerülve a nagy(vámszedő)hatalmakat. Ez jelentős potyapénz kiesés lenne az USA-nak és Oroszországnak is. Na, ennek tükrében - miszerint mindkét nagyhatalom a káoszban érdekelt - mi is az esélye a gyors rendeződésnek?
izo
@F_Viktor: Igaza van Ericsonnak.Ismered a magyar mondást ne a más f@szát verd a csalánba!Te ezt csinálod ezzel , a sajátoddal csináld akkor más lesz a véleményed!
izo
Ági Biiczó! Ki fenyegette őket a vonaton puskával?!
bogarka40
@bencemacska: Igazad van, Putyinról meg is feledkeztem, szegény ország, de vajon miért vannak ott a világ leggazdagabb emberi, persze valószínűleg semmi közük az arabokhoz ha ha. Amerika megkavarta a szart , de Európának kell majd ezt szaglászni. Vajon ki pénzeli az Iszlám szélsőségeseket ??? Na vajon ?? Ki az a nép aki mindig minden szarban ott van, de valahogy mindig jól jön ki ? Az a baj, hogy nem mi fogjuk eldönteni, hogy lesz e háború vagy sem, úgy ahogy azok az igazi menekültek sem kérték , hogy legyen. Ha itt háború lenne Amerika vajon befogadna minket ??? Nem kívánom , megnéztem egy-két szír videót vágatlanul , csakhogy lássam mi is a helyzet , mivel az éremnek két oldala van ugyebár. Hát erős idegzetű emberke vagyok,de bizony van ami nekem is sok, és engem sem lehetne egy ilyen országban marasztalni és nagy ívben le sz..nám, hogy a hazám. De hát ez van
bencemacska
@placebo: Én egyáltalán nem bízom az Irak- Iráni együttműködésben, ők az egész történelem során nem tudtak megegyezni egymással!
Az olaj és a gáz nagy Úr!
bencemacska
@bogarka40: Sajnos a az is igaz, hogy a politika nagyon piszkos dolog, a pénz meg még piszkosabb.
Az Iszlám Állam az általa elfoglalt olajkutak bevételéből - legbiztosabb vevőjük Törökország - és a szíriai és iraki műkincsek kereskedelméből él.
Nem régen olvastam, hogy buldózerekkel végzik az "ásatásokat".
Ezeket a műkincseket fekete kereskedelemben csak nagyon gazdagok vehetik meg. (Remélem az MNB nincs a vevők között!)
Bercifiu
@bogarka40: Obama és Putyin is hallgat mint szar a fűben.
Még nem volt olyan balhé, amibe ezek a nagyképű, arrogáns rohadék amicsik ne köptek volna bele, vagy ne ők robbantották volna ki. Most könnek ezzel a gazdasági közösséggel, hogy majd az EU nép, no meg a bevándorlók megveszik a szarukat.
Bercifiu
@bencemacska: Még várható, hogy Kúszszem is beszáll a vásárlásba.
placebo
@bencemacska: Irak és Irán is siíta ország, a szunnita tengerben. Ez arrafelé, még a gáznál és az olajnál is nagyobb úr. Egyébként meg amúgy is rengeteget közeledtek egymáshoz a siíták és a szunniták, azért féltek "békén hagyni" Szíriát, nehogy megegyezzenek egymással.
aremy
@bencemacska: eszük??? hát lábuk sincs.
verőce21
A kisfiú mindenesetre igazi "őstehetség": sikerült eltalálnia a labdát.
Nem baj, havi 5000 eurós életjáradékra már így is jogosult a Magyarországon átélt "borzalmak" miatt.
www.youtube.com/watch?v=zxQ22GOFQ4w
verőce21
Apja, az "edző" legalább megkapta a beígért alapellátást:
- ház
- kocsi
- álomfizu
az eddig még útra kelni habozó milliók példaképe lett.
cdn1.lockerdome.com/uploads/77d610e3fc8e7bbcdb3355a04ea30f521bb757da2a340a92e7fb8fd430a36873_large

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.