A Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását a magyar labdarúgó-válogatott védője, az Újpestről távozó Forró Gyula.

A Puskás Akadémia honlapjának szerdai közleménye szerint a 27 esztendős játékos két és fél éves szerződést írt alá a felcsúti klubbal. Forró a Békéscsaba és az MTK utánpótlásában nevelkedett, profi pályafutása során pedig a Soroksár, a BKV Előre, az MTK II, a Kecskemét, illetve 2014 nyara óta az Újpest együttesében futballozott. Az NB I-ben 92 mérkőzésen lépett pályára és három gólt szerzett.

A hátvéd Dárdai Pál szövetségi kapitányi időszakában, 2014 őszén, a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőn mutatkozott be a felnőtt válogatottban, amelyben később az Oroszország és a Litvánia elleni barátságos meccsen is lehetőséget kapott.

"Szeretnék bizonyítani, hogy rendszeres játéklehetőséget kapjak, és ismét felhívjam magamra Bernd Storck figyelmét" – mondta új klubja honlapján Forró Gyula.

"Jó személyiség, kitűnő példakép a fiataljaink számára. Szurkolunk neki, hogy klubcsapatában nyújtott teljesítményével visszaküzdje magát a nyári Európa-bajnokságra utazó válogatott keretébe" -nyilatkozta Takács Mihály, a Puskás Akadémia főigazgatója.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Egyszer minden végett ér. Felcsút combosodása is.
justhpeter
Mi van ? Beszökött az értelem Felcsútra ?
Desischado
Ezeknek a falábúaknak milliók, közben az ország fele nyomorog! Ez aztán a király, ugye, orbán? Hogy rohadnál meg a vérszopó bandáddal együtt!
namihami
Tessék mondani, miért kell TAO milliókat beleölni egy, állítólag futbalt oktató akadémiába, ha minden valamire való játékosához amúgy is külső beszerzés útján jut hozzá?
A helyi oktatás ugye nem csak az új kazánházi fűtöknek, pályakarbantartóknak és a stadion faszerkezet karbantartóinak továbbképzésére folyik ebből a rengeteg állami pénzből?
Mert túl sok eredmény eddig nem volt tapasztalható a játék szintjén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.