Politikai humorbombával nyitja az évet a Demokratikus Koalíció, mely most azt követeli, mielőbb jöjjön létre egy Felcsút-minisztérium, ne szerénykedjen a miniszterelnök azzal, hogy csupán kormánybiztost nevez ki szülőfaluja és környéke szépítésére.

A DK szerint ugyanis

A gyászjelentésnek is beillő hír szerint Felcsút még a nemzeti-keresztény kormány szívcsakrájaként is csak egy nyamvadt miniszterelnöki biztost érdemelt. Holott külön minisztériumot is kaphatott volna. Hiába ismerte fel a Fidesz, hogy nincs szükség külön minisztériumot biztosítani olyan jelentéktelen területeknek, mint az oktatás vagy az egészségügy, ha nem szentel kellő figyelmet az igazán nemes célok megvalósítására.

A Demokratikus Koalíció most ezért követeli,

hogy hozzanak létre egy Felcsút fejlődéséért felelős minisztériumot! A DK szerint e halaszthatatlan intézkedés meghozatala mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a későbbiekben végre Felcsút lehessen hazánk fővárosa, és megkezdődhessen a Budai Vár, a Parlament, a Gellért-hegy, a Liszt Ferenc Repülőtér és a Duna budapesti szakaszának hidakkal együtt történő áthelyezése Felcsútra.

Arról nem szól a DK közleménye, hogy a kétfarkúak által beígért felcsúti űrállomás megépítését mikorra látja megvalósíthatónak.

Felcsút-minisztériumot akar a DK

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Királyság, végre egy kis humor is kerül a politikai palettára így év elején!!! Hajrá DK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@rambaldi: Jó ütemben halad a Duna elterelése is, no és a felvsúti nemzetközi reptér ki ne maradjon, lesz még Koszfalvából kárpát-medencei Szilikon-völgy !
micfild
@Toby: talán szilicium--- a szilikoncici- az másvalami- bár ilyesféle völgy jobban fizetne a mészáros- mangalicának.. mint a pornóipar központja...
itt pl jópofa kommentek vannak
leiterjakab.blog.hu/2008/08/29/hol_van_a_szilikon_volgy
Toby
@micfild: oksy ! "Silicon Valley" adta a "perfekt angolt" !
micfild
@Toby: félreforditás..
egyébként felcsútra valóban jobban hangzik a szilikon-völgy.
nekem még van pár ötletem felcsútra, a stadion-sportcsarnok - kisvasút és űrállomás- nemzetközi repűlőtér mellé... pl oda lehetne telepiteni a fővárosi nagycirkuszt is.
hetöndöe
@micfild: A cirkuszt már felesleges,hisz ott van már.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.