Jön a magyar bajnokság utolsó fordulója, ahol a nagy kérdés az lesz, hogy kiesik-e Orbán Viktor csapata, a közpénzekből felhizlalt Puskás Akadémia – írja a 444. 

Jelenleg  a tabellán a Vasas, a Puskás Akadémia és a Békéscsaba áll az utolsó három helyen, 29-28-26 ponttal, és közülük ketten fognak kiesni. 

A Puskás a Kispestet fogadja szombaton hazai pályán, és ha nyernek, bennmaradhatnak, amennyiben az MTK megveri a Vasast.

Érdekes módon dől el a Felcsút sorsa az utolsó fordulóban

Ez a meccs viszont Dunaújvárosban lesz, és a tévé sem fogja adni. Bár a Vasas tiltakozott ellene, az MLSZ versenybizottsága úgy döntött, hogy ne a budapesti Fáy utcában, hanem Dunaújvárosban játsszák le a két budapesti csapat meccsét. 

A Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője, Vancsa Miklós a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált az MLSZ versenybizottságának keddi határozatára, mely szerint szombaton Dunaújvárosban kell megrendezni az MTK–Vasas találkozót. Annak ellenére döntött a testület a helyszínmódosítás mellett, hogy azt a Vasas nem támogatta.

Nem szívesen kommentálom a döntést, ami megint csak azt bizonyítja, hogy a magyar labdarúgásban bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is. A Vasas ennek ellenére nem hagyja magát, és a fiúk mindent megtesznek a győzelemért. Ezzel a döntéssel három-négyezer szurkolóval kevesebben lesznek az NB I hétvégi fordulójában, mintha Angyalföldön lett volna a találkozó. Persze, felőlünk elvihették volna Új-Zélandra is a meccset, mert nekünk mindenképp győznünk kell, de nem látom a következetességet. Az a klub, amelyet most nem kívánok megnevezni, sportszerűtlenül járt el, de minden idők legrendezetlenebb bajnokságában én már semmin sem csodálkozom.

Érdekesség még, hogy a szombati meccsre az MLSZ döntése nyomán biztonsági okokból csak szurkolói kártyával lehet bemenni. 

Az NB1.hu információi szerint összesen 381 Vasas-szurkoló mehet majd be a mérkőzésre.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Amióta az eszemet tudom Fradi szurkoló vagyok, de most le merem írni : HAJRÁ VASAS !
Ekkora kurva nagy szemétséget.
Mocskos M.L.SZ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Sanyi2015: nem, ősszel, az első menetben lett volna, s akkor mondott le a hazai rendezésről!
Sanyi2015
@RonaGyuri: Szerintem tényleg nézzél utána!
3 fkört játszanak a bajnokságban! Az első 2 körben mindegyikük egyszer pályaválasztó, de az már lement! A 3. kőrben az alapszakasz helyezések alapján az MTK a pályaválasztó. Ha a Vasas lenne, akkor nem kellett volna döntést meghozni!
Tádé
Az MLSZ=MUSZ=Magyar Sportvezetés=Magyarország Kormánya=Miniszterelnök.
Ehhez nem szükséges további indoklás.
Szegény Stork, objektív véleményt mondott a Puskás Akadémiáról.
Csak azért nem hazaárulózták le a P.A. részéről, mert nem magyar.
Kíváncsi vagyok meddig marad a posztján.
Hol vagy Csányi Sanyi bácsi?
Csak nem a dr. Varga Péter Pál professzornál az Országos Gerincgyógyászati Központban?
Hellcat
Én nagyon szeretek a qrbán csapata ellene fogadni mert jövedelmező meg örömöm is van a vereségeikben :D De most...Akkor bundáskenyér szagot érzek, hogy arra nincs szó...Ha pedig mégsem lenne igazam akkor a top FB komment leírja mi fog történni.
qxy
Nem baj gyerekek, csinálok egy másik stadiont azoknak is akik kiesnek mé?? majd ki találunk egy ujjabb adót
justhpeter
Az biztos, hogy a szurkolóknak igazuk van, amikor azt kiabálják, hogy az MLSZ a hülyék gyülekezete. Csányi csak a karmestere ennek a bolond-karnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.