Jön a magyar bajnokság utolsó fordulója, ahol a nagy kérdés az lesz, hogy kiesik-e Orbán Viktor csapata, a közpénzekből felhizlalt Puskás Akadémia – írja a 444. 

Jelenleg  a tabellán a Vasas, a Puskás Akadémia és a Békéscsaba áll az utolsó három helyen, 29-28-26 ponttal, és közülük ketten fognak kiesni. 

A Puskás a Kispestet fogadja szombaton hazai pályán, és ha nyernek, bennmaradhatnak, amennyiben az MTK megveri a Vasast.

Érdekes módon dől el a Felcsút sorsa az utolsó fordulóban

Ez a meccs viszont Dunaújvárosban lesz, és a tévé sem fogja adni. Bár a Vasas tiltakozott ellene, az MLSZ versenybizottsága úgy döntött, hogy ne a budapesti Fáy utcában, hanem Dunaújvárosban játsszák le a két budapesti csapat meccsét. 

A Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője, Vancsa Miklós a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált az MLSZ versenybizottságának keddi határozatára, mely szerint szombaton Dunaújvárosban kell megrendezni az MTK–Vasas találkozót. Annak ellenére döntött a testület a helyszínmódosítás mellett, hogy azt a Vasas nem támogatta.

Nem szívesen kommentálom a döntést, ami megint csak azt bizonyítja, hogy a magyar labdarúgásban bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is. A Vasas ennek ellenére nem hagyja magát, és a fiúk mindent megtesznek a győzelemért. Ezzel a döntéssel három-négyezer szurkolóval kevesebben lesznek az NB I hétvégi fordulójában, mintha Angyalföldön lett volna a találkozó. Persze, felőlünk elvihették volna Új-Zélandra is a meccset, mert nekünk mindenképp győznünk kell, de nem látom a következetességet. Az a klub, amelyet most nem kívánok megnevezni, sportszerűtlenül járt el, de minden idők legrendezetlenebb bajnokságában én már semmin sem csodálkozom.

Érdekesség még, hogy a szombati meccsre az MLSZ döntése nyomán biztonsági okokból csak szurkolói kártyával lehet bemenni. 

Az NB1.hu információi szerint összesen 381 Vasas-szurkoló mehet majd be a mérkőzésre.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Amióta az eszemet tudom Fradi szurkoló vagyok, de most le merem írni : HAJRÁ VASAS !
Ekkora kurva nagy szemétséget.
Mocskos M.L.SZ.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vonotok
Amióta az eszemet tudom Fradi szurkoló vagyok, de most le merem írni : HAJRÁ VASAS !
Ekkora kurva nagy szemétséget.
Mocskos M.L.SZ.
silber13
A seggnyalás, a hajbókolás a jó pont szerzésben reménykedés iskolapéldája, amit az MLSZ-nek nevezett horda csinál!
bakegya
TÚRNAK -FÚRNAK ezek ,mint a disznók az ólban.
ENNYI INDULATOT EGY FOTÓN LÁTNI-mindenről számot ad.Nem focizni indulnak ezek ,a méhecske jelmezbe öltöztetettek,hanem iszapbirkóznak.
perfekt
Ott ahol,egy plagizátor,olimpiai vezető maradhat,ahol az úszás vezetői közül az egyik,példátlan módon kapott bizalmat, a másik: ötven év után per révén,próbálja vissza szerezni elveszített szüzességét, a harmadik az új --annak üzen a versenyzője,hogy mit tegyen-ott ahol,a durung,egy birkózó ikont tud "tussal" verni ,megvett szavazatokkal,ott ahol,bundázással vádoltak,szabadlábon élvezik,csalással szerzett vagyonukból eredő jólétet,ott ahol minden sport szakágát ,önjelölt senkik vezetik, mit lehet várni.(a kommentemben jelzők használatát,én csak másoltam hírforrásokból.).Különben is pusztuljon,minden kommunista,ugye mert a Vasas Kádár csapata volt! Puskás pedig forog sírjában,hogy egy ízeltlábú kedvéért, nevét adták,o.v. falujának csordáját..A felsorolt jelenségekben az a legszomorúbb,hogy mennyire nagy a támogatottságuk ezeknek-a személyeknek,és ezen az sem kozmetikum,hogy érdekből,félelemből,vagy meggyőződésből teszik azt amit.
Sanyi2015
@vonotok: Azért ebben a kérdésben nehéz lett volna olyan döntést hozni, ami mindenkinek megfelelő...
1 pont a különbség, a Puskás otthon játszik a Honvéddal, a Vasas idegenben az MTK-val.
A Vasas azt szerette volna, hogy ne idegenben, hanem hazai pályán játszhassa le a sorsdöntő meccset, amibe ugyan az ellenfél MTK beleegyezett, azonban a rivális nem!
RonaGyuri
@Sanyi2015: ez nem lenne beleegyezés kérdése; most ők a pálya választók, mármint a Vasas!
Sanyi2015
@RonaGyuri: Ennek azért nézzél utána!
Az MTK a pálya választó, csak építkezés miatt nincsen saját pályája!
RonaGyuri
@Sanyi2015: nem, ősszel, az első menetben lett volna, s akkor mondott le a hazai rendezésről!
Sanyi2015
@RonaGyuri: Szerintem tényleg nézzél utána!
3 fkört játszanak a bajnokságban! Az első 2 körben mindegyikük egyszer pályaválasztó, de az már lement! A 3. kőrben az alapszakasz helyezések alapján az MTK a pályaválasztó. Ha a Vasas lenne, akkor nem kellett volna döntést meghozni!
Tádé
Az MLSZ=MUSZ=Magyar Sportvezetés=Magyarország Kormánya=Miniszterelnök.
Ehhez nem szükséges további indoklás.
Szegény Stork, objektív véleményt mondott a Puskás Akadémiáról.
Csak azért nem hazaárulózták le a P.A. részéről, mert nem magyar.
Kíváncsi vagyok meddig marad a posztján.
Hol vagy Csányi Sanyi bácsi?
Csak nem a dr. Varga Péter Pál professzornál az Országos Gerincgyógyászati Központban?
Hellcat
Én nagyon szeretek a qrbán csapata ellene fogadni mert jövedelmező meg örömöm is van a vereségeikben :D De most...Akkor bundáskenyér szagot érzek, hogy arra nincs szó...Ha pedig mégsem lenne igazam akkor a top FB komment leírja mi fog történni.
qxy
Nem baj gyerekek, csinálok egy másik stadiont azoknak is akik kiesnek mé?? majd ki találunk egy ujjabb adót
justhpeter
Az biztos, hogy a szurkolóknak igazuk van, amikor azt kiabálják, hogy az MLSZ a hülyék gyülekezete. Csányi csak a karmestere ennek a bolond-karnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.