Hosszú Katinka Facebookon szállt bele keményen Gyárfás Tamásba, a Magyar Úszószövetség elnökébe. Az utóbbi hetekben ugyanis Gyárfás többször azt nyilatkozta, hogy minden rendben van közöttük.

A Szövetséggel való viszonyom továbbra is változatlan. Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta, hagyjam abba az úszást és vonuljak vissza. Ha rajta múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza

- írja Katinka.

Az úszónő szerint a helyzet nem hogy nem változott tavaly ilyenkorhoz képest, hanem csak romlott 2015 óta. Az olimpiai felkészülését 0 fokban, sokszor zuhogó esőben, kültéri medencében kellett végeznie, és nem ő volt az egyetlen. A feltételek mind a mai napig rosszak, a profi felkészülés körülményei nem biztosítottak sem az uszodában, sem a szárazföldi edzések terén.

Számomra elfogadhatatlan, hogy az eredményeinkkel, keserves, mindennapi munkánkkal a Szövetség sajátjaként dicsekszik, és arra hivatkozik, nélküle nem lenne világversenyek otthona Magyarország

- fakadt ki a háromszoros olimpiai bajnok.

Hosszú úgy gondolja a szövetség vezetősége nem csak az úszókat, teljes klubokat tart sakkban ígéretekkel vagy megfélemlítéssel. Elmondása szerint ő maga az élő példa arra, hogy van élet a Magyar Úszószövetség után, sőt, akkor van csak igazán. 

Amennyiben Gyárfás Tamásnak valóban fontos a magyar úszás, és olyan elhivatottság van benne a sport iránt, mint ahogy azt állítja, önként távolítsa el a magyar úszásra legártalmasabb tényezőt, önmagát és mondjon le tisztségéről!

- írja bejegyzése végén Hosszú Katinka.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy a Gyárfás lemondani? Hogy is mondta Őfenesége a másik szaros pribékről? Minél többet támadják annál erősebb lesz a támogatása! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nemkati: ez a faszi sok mindent mondott, amit később boci szemekkel letagadott...

...mindenáron kivárja a jogos kitüntetéseit...még ha egyre többen is köpnek a levesébe...csak nehogy úgy járjon, mint az az öreg Százhalombattai ...
Eriksson
@wagabund: Minden esetre a százhalombattai nyaka sem attól tört, hogy nem ért ahhoz amit csinál...
csa-csa
@vonotok: pont ezen gondokoldtam hogyha van esze többé be nem teszi be a lábát ebbe a mocsadék országba!
wagabund
@Eriksson: hát nem is azt mondtam, csak például úgy is el lehet csúszni...
Eriksson
@wagabund: Igen, ha intenzíven lökdösnek valakit mindenféle száz éves dolgok felhánytorgatásával. Nagyon felkapott lett a módszer világszerte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.