Hosszú Katinka Facebookon szállt bele keményen Gyárfás Tamásba, a Magyar Úszószövetség elnökébe. Az utóbbi hetekben ugyanis Gyárfás többször azt nyilatkozta, hogy minden rendben van közöttük.

A Szövetséggel való viszonyom továbbra is változatlan. Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta, hagyjam abba az úszást és vonuljak vissza. Ha rajta múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza

- írja Katinka.

Az úszónő szerint a helyzet nem hogy nem változott tavaly ilyenkorhoz képest, hanem csak romlott 2015 óta. Az olimpiai felkészülését 0 fokban, sokszor zuhogó esőben, kültéri medencében kellett végeznie, és nem ő volt az egyetlen. A feltételek mind a mai napig rosszak, a profi felkészülés körülményei nem biztosítottak sem az uszodában, sem a szárazföldi edzések terén.

Számomra elfogadhatatlan, hogy az eredményeinkkel, keserves, mindennapi munkánkkal a Szövetség sajátjaként dicsekszik, és arra hivatkozik, nélküle nem lenne világversenyek otthona Magyarország

- fakadt ki a háromszoros olimpiai bajnok.

Hosszú úgy gondolja a szövetség vezetősége nem csak az úszókat, teljes klubokat tart sakkban ígéretekkel vagy megfélemlítéssel. Elmondása szerint ő maga az élő példa arra, hogy van élet a Magyar Úszószövetség után, sőt, akkor van csak igazán. 

Amennyiben Gyárfás Tamásnak valóban fontos a magyar úszás, és olyan elhivatottság van benne a sport iránt, mint ahogy azt állítja, önként távolítsa el a magyar úszásra legártalmasabb tényezőt, önmagát és mondjon le tisztségéről!

- írja bejegyzése végén Hosszú Katinka.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy a Gyárfás lemondani? Hogy is mondta Őfenesége a másik szaros pribékről? Minél többet támadják annál erősebb lesz a támogatása! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Kimondtad helyettünk is Katinka! Imádlak!
wagabund
jajjj..ne...Katinka... itt a karácsony, gyárfás most reméli azt a sok kitüntetést, ami jár neki az olimpiai eredményekért, meg az uszodáink minőségének nemzetközi elismertségéért..

hadd ne mondjon le ez a szerencsétlen még egy pár hétig...legalább néhány nagykeresztet kapjon, meg pár millát csak úgy a többihez...az ingyenvacsorákat is elbukja...ezt akarod? Katinka...neeee...
...ja..hogy?...az úszók? ...az senkit nem érdekel..
RonaGyuri
Hogy a Gyárfás lemondani? Hogy is mondta Őfenesége a másik szaros pribékről? Minél többet támadják annál erősebb lesz a támogatása! =))
Törölt felhasználó
Valami oka van, hogy ennyi mocsokság után ott ül még a helyén. Félek tőle, hogy nem szakmai oka van annak, hogy Gyárfás még a helyén van. Egy illiberális demokráciűban az ilyeneket minnél tőbb "támadás" éri annál biztosabb a helyük nyilatkozta Orbán Rogánnal kapcsolatban.
Katinka itt nem a teljesítmény számít és természetesen, ha valaki te soha nem fogod ezt felfogni(reméljük) :)
wagabund
@RonaGyuri: gyárfás válaszára vagyok kiváncsi...előbb-utóbb valamit böfögnie kell...mindenesetre megsürgeti a kitüntetéseit..aztán Hosszúnak is válaszol valami ütőset...hogy mit?nos...
...erre a merészségre, hogy egy semmi úszó le akarja mondatni, a' helyett hogy térdelve mondana hálát nap-mint nap, meglesz a következménye...
...nemsokára elterjed, hogy Hosszú titkos összetevőjű szpídet használ, és az adóhivatal is megjelenik nagyhirtelen az uszodában..

...bosszú...édes bosszú...de jó is az...
Hofipisti
@Horizont: Gyárfás az igazi kaméleon. Most a Fityisz van uralmon, hát azokhoz "igazodik". Átvette a FIDESZ-tempót. Gyárfás az Úszószövetségről hirdeti, hogy anélkül nincs élet, a FIDESZ pedig saját magáról! No meg még azt is hozzáteszik, hogy Európán kívül viszont van élet.
papa.49
Jól tetted, csak féltelek, hogy valami mondvacsinált indokkal félre állítanak, vagy működni kezd megint tiszeker, mint anno régebben!!!
A gyárfás egy igazi büdösbogár!!!
prime777
Olvastam a facebookos beírását Katinkának.
Egyébként az egész országra jellemző az általa felvetett probléma.
Béla333
@Hofipisti: 18.23
Nem kell neki kaméleonnak lenni, elég az ha egy tuti páncélszekrényben olyan papírok vannak, amit nem szeretnének a politikusok, hogy nyilvánosságra kerüljenek.
Egyik oldalon sem!
Borsodi
Én már régen mondom,ez az Ország nem érdemli meg az aranyakat amiket hozol.nem becsülnek meg .A Gyárfás félék kellenek, ezért tart itt az ország mert mi ki tudjuk mindenben választani a rosszat.
Eladott Ország
"Gyárfás Tamástól vette azt a két hatalmas, egymás mellett álló, Szeréna úti villát Gattyán "Szexasztalos" György pornómilliárdos, amelyek egyikét most a Vajna-házaspár bérli."
Gyárfás Tamás ugyanis vagyonának jó részét köztudottan budai luxusvillák építtetéséből, majd azok el- és kiadásából szerezte. Ráadásul úgy, hogy egykori Napkelte című műsorában abszolút szabadon hírdetgetett, barterezgetett építőipari és egyéb vállalkozásokat, amelyek aztán a megjelenésért cserébe építkeztek neki.
Gyárfás puszihaverja volt Tasnádinak, ezt többször mindketten büszkén hangoztatták is. Kiderült, hogy Portik Tamás is tőle vett házat.
Az ilyen dicső múlttal rendelkező gátlástalan maffiózó legjobb ha elhúz és a sitten fejezi be pályafutását.
Béla333
"Rohác nem tágít: Gyárfás Tamás volt a Fenyő-gyilkosság felbujtója!
A közismert börtönlakó, T. Péter ( aki megfenyegette a jelenlévő újságírókat, hogy a nevét nem írhatják ki), valamint egykori embere, Sas László meghallgatásával, és az ügyészi perbeszéddel folytatódott a Fenyő-gyilkosság tárgyalása kedden a Fővárosi Törvényszéken. A két tanú meghallgatását azért kezdeményezte az elsőrendű vádlott, mivel bizonyítani próbálta, hogy a gyilkossághoz nem neki, hanem Gyárfás Tamásnak, T. Péternek és Sas Lászlónak van köze. Mint ismert, T. Péter a legutóbbi tárgyaláson tanúvallomásában kijelentette, Gyárfás Tamás azzal a feladattal bízta meg, hogy szervezze meg Fenyő János megölését, azonban a jelenleg is börtönbüntetését töltő egykori álmaffiózónak esze ágában nem volt teljesíteni a megbízást, csupán a pénz érdekelte. Noha T. szégyellte, mert Gyárfás jó barátja, de „ilyen magas labdát nem hagyhatott ki”."
"A vádlott szerint előbbi részletesen és precízen adott elő egy életszerű vallomást, hogy Gyárfás T. Pétert, ő pedig Sast bízta meg a gyilkosság megszervezésével. Rohác azt is kijelentette, hogy T. és Gyárfás részesei a gyilkosságnak, majd hozzátette, ha T. Péterék csak pénzt akartak keresni, akkor minek kellett Fenyőről környezettanulmányt készíteni, valamint bérgyilkost keresni. Rohác Gyárfásra és T. Péterre utalva kijelentette, „a bűnösöket köztük kell keresni”. Sőt , Rohác arra is felhívta a figyelmet, Gyárfásnak sok tanúvallomás ellentmond és szerinte az úszószövetség elnökének „vonalán kell elindulni” , hogy a valódi elkövető kilétére fény derüljön. "
pestisracok.hu/rohac-nem-tagit-gyarfas-tamas-volt-a-fenyo-gyilkossag-felbujtoja/
eugen4402
Tisztelem, becsülöm Katinkát az emberfeletti munkáért, amit az edzések, a taktika tanulása során elvégzett, elismerem, nincs hozzá fogható úszólány a világon. Sokadszor is megköszönöm, hogy három aranyéremmel emelte a magyar olimpiai sikerek archívumát. De szerintem ma többen élnek a világon, akiknek gőzük sincs arról, hogy kicsoda Michael Phelps, mint mi, akik tudjuk, hogy ő 23 azaz Huszonhárom olimpiai aranyérmet gyűjtött...Vagy Mark Spitz a maga 9 olimpiai aranyával már felejtős... A maffiavezérek meg úgyis erőszakos véget érnek...(legalább is a filmeken.)
vonotok
@RonaGyuri: Gyuri ! Ez az csak így tovább, őszintén, bele a közepébe. Tök igazad van.
vonotok
Katka! Én a helyedben maradtam volna az " ígéret földjén " és nem kellene harcolnod, becstele brigantinkkal.
De meg kell hajolnom azért amiért harcol, küzdesz, a magyar úszósport feljelentésért. Köszönöm.
Strong
Tipikusan ez megy a politikában is...
Ha eredmények vannak, azok a mi eredményeink, ha nincsenek, arról a Gyurcsány tehet...
Eriksson
Aranyos ez a Katinka. Amit most művel, az kb. olyan mikor egy sokszoros kiváló dolgozó nekimegy a vezérigazgatónak, hogy mondjon le, mert az nem alkalmas cégvezetésre.

Gyárfás bolond volna lemondani, csak mert valaki azt mondta neki. Katinka úgyis hamarosan "nyugdíjba" megy, a dolgok szépen leülnek. Mr. Tusup meg kereshet valaki mást, akit tolhat maga előtt.
polussport.blogspot.hu/2016/11/reagalt-az-uszoszovetseg-hosszu-katinka.html?spref=fb
nemkati
"Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta, hagyjam abba az úszást és vonuljak vissza. Ha rajta múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza"
Szeretem és tisztelem Katinkát, és igazat adok neki mindenben, kivéve ezt az idézett állítását. Mert nem tudhatjuk, hogy nélküle valaki más nem hozott volna-e ennyi aranyat. Persze, valószínűleg nem, de mégsem tudhatjuk biztosan.
wagabund
@nemkati: ez a faszi sok mindent mondott, amit később boci szemekkel letagadott...

...mindenáron kivárja a jogos kitüntetéseit...még ha egyre többen is köpnek a levesébe...csak nehogy úgy járjon, mint az az öreg Százhalombattai ...
Eriksson
@wagabund: Minden esetre a százhalombattai nyaka sem attól tört, hogy nem ért ahhoz amit csinál...
csa-csa
@vonotok: pont ezen gondokoldtam hogyha van esze többé be nem teszi be a lábát ebbe a mocsadék országba!
wagabund
@Eriksson: hát nem is azt mondtam, csak például úgy is el lehet csúszni...
Eriksson
@wagabund: Igen, ha intenzíven lökdösnek valakit mindenféle száz éves dolgok felhánytorgatásával. Nagyon felkapott lett a módszer világszerte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.