A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megvizsgálja a videobíró bevezetésének lehetőségét.

Az MLSZ honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az elnökség úgy döntött: "megvizsgálja, milyen szabályozás és feltételrendszer mellett valósítható meg a jövőben az úgynevezett videobíró-rendszer bevezetése a magyar labdarúgásban." Mint a weboldal megemlíti, ennek érdekében a szervezet megvizsgálja a nemzetközi példákat, és az európai szövetség erre vonatkozó irányelveit, célkitűzéseit is.

A videobíró bevezetése azt követően kapott újra nagy hangsúlyt az elmúlt napokban Európa-szerte, hogy a keddi Real Madrid-Bayern München Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágón a Kassai Viktor vezette magyar bírói csapat több, a találkozót döntően befolyásoló, vitatható ítéletet hozott.

Az MLSZ elnöksége csütörtöki ülésén emellett határozott arról, hogy folytatja a kedvezményes pályaépítési programot, illetve forrásokat biztosít országszerte az amatőr futballra használt focipályák világításának megépítésére.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a vizsgálat céljára egyelőre 2 milliárd Ft-ot különítettek el, ami éppen fedezi az utazási költségeket, ezért várható, h további 10 milliárddal megtoldják. Cserében az MLSZ a futballsérült gyerekeknek fejenként egy szem Algopyrint ad.
Equus
a vizsgálat céljára egyelőre 2 milliárd Ft-ot különítettek el, ami éppen fedezi az utazási költségeket, ezért várható, h további 10 milliárddal megtoldják. Cserében az MLSZ a futballsérült gyerekeknek fejenként egy szem Algopyrint ad.
egyvandor
Arról a világért sem akar a Gorbán kormány gyors törvénykezni, hová tűnnek a törvényes adózási utat kikerülő tao pénzek, mert a sportra annak talán jó ha két három százaléka jut. Pedig szerintem azok az igazi hazaárulók akik ezt a pénzt a magyar emberektől elzabrálják. A legnagyobb támogatást maga Gorbán élvezi.
lópicigáspár
Szerintem jó dolog lenne. Hátha kevesebb bírót lehetne megvenni. És azért tegyük a szívünkre a kezünk! Mekkorát kaszálhatnának vezetőink a rendszer kiépítésével, mert, hogy a rá szánt összeg legalább felét ellopnák, az biztos!
KisGenyo2
A videobíróval együtt a robotjátékosok bevezetését is javasolnám! ;-)
mariaberta
Én csak kérdezek! Egy focimeccs hány perces? Régen, úgy tudtam 2x45, esetenként pár perc meghosszabbítással. Tegnap este a -Fradi meg valami másik csapat -15 perces meghosszabbítást kapott. Most mennyi is a játékidő?
Ami a fradit illeti,,,, ott csak az idősebb játékosok tudnak gólt rúgni? No persze... majd kirúgjuk az edzőt, -mert ugye ez így szokás,,, és akkor az ifjak gólt fognak rúgni? Lényeg, hogy stadionunk van dögivel, néző már nem annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.