A klub előre figyelmezteti az Espanyol-FTC meccsre igyekvő drukkereket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktor és kormánya számára mondjuk már egy jó ideje nem létezik semmi más, mint a migránsveszély, valamint Soros György és újabban Judith Sargentini. Tehát Magyarország továbbra is a teljes európai kontinenst védi azzal, hogy a pár száz kilométeres déli határszakaszon megállítja, a havi akár 15-20 menekültet is. Harcba, fegyverbe, kedves barátaim!
RonaGyuri
s a spanyol szurkolókat is figyelmeztette arra, ami itt van???
Aki Én
Nincs az a helyzet, mikor ne jönne jól egy kis propaganda.
De nem mindenki ostoba és vak.

,,Az Európai Bizottság nemrég végzett felmérésében arra volt kíváncsi, hogy mi érdekli leginkább az európaiakat a saját és az országuk szempontjából. A magyar eredmények nem adnak okot a büszkeségre, nem tükrözik a végtelenségig sulykolt propagandát.
Akkor mégis mi a fontos a magyarok szerint az ország szempontjából?

egészségügy (45 százalék),
áremelkedés (32 százalék),
nyugdíj (17 százalék),
"
advocat
Atyaúristen! Akkora szexuális probléma a spanyoloknál, hogy a kigyúrt, kopasz fradistákat is megerőszakolják? Ez már a vég!
namihami
A Fradi szurkolócsordáját féltik az erőszaktól?Mintha az oroszlánnak kellene a gazellától.
És a nemi erőszaktól? Talán ez az, ami ""hitelesítheti"" az egész hírt. Vagy talán csak női szurkolók vehettek jegyet és "" Jönnek a migráncsok!""?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.