Hatalmas fordulat következett be Győzikéék perében! Az ügyész a 22,2 millió forintos adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Beára is letöltendő börtönbüntetését kért a hétfői tárgyaláson. Így akár 12 évre is lecsukhatják őket, ha a bíróság bizonyítottnak találja a vádat. A periratokban szereplő adócsalás büntetési tétele ugyanis 2-12 év közötti börtönbüntetés is lehet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Na, more, most találj ki valamit! Talán öregapádnak is volt fél milliárd forintja. Összespórolta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
taglo
Helyes !!! Hozzám ,107-ezer nemlétező,, tartozás miatt,, behajtani jöttek, adtam nekik 20-másodpercet ,hogy vissza üljenek a kocsiba ! Soha többé nem láttam őket ! (lehet hogy csalók voltak ??? )
Disznópofa
Nem értem! Most akkor nem a nagymamától örökölt ?:-)))))))
keresztapa
Kérni lehet de,hogy nem kapja meg, a letöltendőt az olyan biztos mint az, hogy a vakló nem lát, csak érzi ha valaki belehatol.
rokker33
Már épp itt lenne az ideje hogy ezeket a csalókat bezárják!Csak kár hogy még hónapokig vagy évekig húzzák az ügyet és a végén nem lesz belőle semmi vagy pár hónapra lecsukják őket mint a Stohlt és élik tovább az életüket.Ugyan ez volt Bucinál is hogy húúú majd 5 évet kap és a végén lett 5 nevetséges hónap!Mondjuk a Kamu Roland nem úszta meg remélem arra a sorsra jutnak ezek a semmirekellő c/*gányok!
keresztapa
@Disznópofa: nem is volt ismert a nagymamája, csak a család kinevezte nagymamának a nemlétezéses gazdasággal együtt. Így lehet adót elkerülni a tisztesség mentes Gáspár családnak. Ezt még a TEK sem tudja elkapni nem hogy a NAV a bíró meg csak kérhet, de lehet figyelembe venni, mert a barnaság nem elmúló színeződés csak a fehérnek kellemetlen.
Disznópofa
@keresztapa: Ennyi pénzt nagymama a munkája mellett csak valami "stigmával" tudta elérni, ahhoz viszont nagyon jó nőnek kellett volna lennie!:-))))))
honeykiss
Jól fog állni Győzikén a zebracsíkos ruci,Bea anyón meg a legújabb téli zárka modell...annyit dőzsöltek rájuk fér egy kiadós bünti...
szaboria1
A mai vád emelések vajon miért nem állják meg a helyüket az itt a kérdés? A menedzser vallomást tett de az ügyészség nem akarja elfogadni. Hogy is van ez? Nem a Gáspárékat akarom védeni de tapasztalatól tudom milyen érdekesen fizetnek a TV társaságok. Mennyire vizsgálta a pontos kifizetést az RTL-nél az ügyészség? Ugyanis menedzser nélkül hosszú távra senkivel sem köt szerződést a tv társaság. A pénzt is a menedzser cégének utalja. stb,stb.
Levendula
Na, more, most találj ki valamit! Talán öregapádnak is volt fél milliárd forintja. Összespórolta...
Dulcinea
Na most remélhetőleg ráfagyott az a cinikus mosoly az arcára!
coyote3
Bekerül a rokonai köze es egesz szoros lesz a "kapcsolat" köztük :)
Mobil123
@Levendula: "összespórolta"- ja segélyből, és bodzából.
X-ray
Majd viszünk a börtönbe egy kis szeletelt sárgarépát...
genessiss
@dolfika: a mamáddal még mindig nem beszélgettél el, hogy micsoda szennyet hozott a világra? pedig kérhetnél rá magyarázatot, szükséged lehet még rá az életben.
orogordog
@Mobil123: Te dicsa még aztat sem tudod, hogy Győzi muzsikus.
Dr plágium
@keresztapa: Valamennyit kapni fognak, hiszen velük kell példát statuálni.
Természetesen ha igazak a vádak a büntetés is kijár.
Dr plágium
@honeykiss: Már régen nincs zebracsíkos :-))
dolfika
@genessiss: én viszont egy orál sex után megkérdeztem anyádat , mondta szégyeli a kölykét hogy ennyire paraszt.
Dr.luigilongo60
A probléma csak annyi az egész történetben, hogy velük együtt már rég le kellett volna csukni egy rahedli adócsalót ,többek közt olyanokat is, akik lehet hogy most ezeken a szerencsétlen barmokon csámcsognak, holott ők is ugyanezt a sportot űzik hosszú évek óta.
qxy
Jáj hát BELE FOG ROKKÁNNI A MORE! sebaj kezdetnek nem is rosz. Ki a következő? ?
sza
kiszedik a nagyi koporsójából a dugi pénzt...
Mobil123
@orogordog: A cecei kanna csapkodása is beleszámít a muzsikosságba?? Na akkor oda bent ütögetheti :-))))
Mobil123
@orogordog: Felénk cecei, de ebben megegyezünk. Cecei vagy ceglédi, a lényeg az alumínium kanna.:-))
varirmag
A havi fizetésemet tenném rá hogy legfeljebb felfüggesztettet fog kapni !
Ja ! és az adótartozását sem fogják behajtani rajta !!!
Erre felé ez a szokás,bíróéknál !
Majd megbüntetik helyette a sarki nyugdíjas cipészbácsit !
Gyurcsanyvissza
Na most táncolj, cigány!!!
Készítheted a segged a sittre, a tesvíreid boldogan fogadják a vazelinossal!!!
1951
Remélem, hogy gyorsított eljárásban hirdetik ki az ítéletet ezzel a sületlen, primitív házaspárral szemben,de hová lett a pénz, amellyel az adófizetőkön keresztül a költségvetést károsította meg ez a primitív kettős?!! Ugye nem lesz elsumákolva az ügy?!!
varirmag
@1951: Ne reménykedj :((( Majd kimossák őket a jól fizetett ügyvédek és az "örökségükből" megveszik a felmentő ítéletet is !!
Maja
Sok embert be csaptak meg érdemlik a sorsukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.