Ismerősei szerint napok óta csak vedel örömében az a kelet-magyarországi férfi, aki állítólag megnyerte az ötös lottó álomnyereményét - írja a Blikk.

A lap szerdai számában az állítólagos ismerősök elmondták, hogy a nagy örömében nem volt nehéz kiszedni a nyertesből, hogy miért is ilyen önfeledt és miért iszik napok óta.

Annál szomorúbbak lettek azonban amikor elmondta nekik, hogy egy fillért sem kapnak, az egész pénzt magára és a családjára költi majd.

"Megüt a guta" - fogalmazott az állítólagos ismerős a Blikknek. A lottónyertes telitalálatos szelvényének értéke a tihanyi apátság alapítólevelének eszmei értékével vetekszik, ha valahol elhagyja, hárommilliárd forintot dob ki az ablakon. Informátorunk szerint éppen ezért egy páncélszekrényben őrzi a lottózóban kapott igazolószelvényt, amit még a barátainak sem volt hajlandó megmutatni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Én is napok óta piálok. Azt hazudtam az asszonynak, hogy én nyertem meg a nagy lét. Nem tudom mennyire fog tökön rúgni, ha kiderül, hogy mégsem én nyertem. De néha tévedhet is az ember nemde?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Miért kellene szétosztani az ismerősök között? Mert most hirtelen mindenki "barát" lett.
tivoli
Azt csinál a nyereményével amit akar, akár el is ihatja.
Kicsit, nagyon blikkes ez a cikk az állítólagos nyertesről, állítólagos ismerősről, állítólagos páncélszekrényben őrzött szelvényről.
A nyeremény vajon kinek a számláján van?
Dr plágium
@tivoli: Még senkién...3 hét mire felveheti. Arra már én is gondoltam, hogy szívatja a "barátait" valaki.
Törölt felhasználó
Szerintem el sem szabad mondani, hogy nyert, kwll csinálni egy kamu céget, ahová be lehet ültetni a haverokat és igy tolni nekik a lét. Nem szabad ingyen adni megronta a kapcsolatokat és vannak akiknek semmi sem lesz elég vagy elisszák 1 év alatt, aztán megint jönnek.. Én ezt tenném, kamu munkát adnék, hogy legyen meg az érzet ő kereste magának, de tenni is kell érte..
szöszmösz
Az emberi jellem évezredek óta nem változik és minden helyzetben megmutatkozik.
human
Egyszer készítettek egy riportsorozatot egy lottónyertessel és munkatársaival mikor megnyerte a lottót. Majd fél vagy egy év elteltével ismét. Akik először vele együtt örültek a nyereménynek, utólag már rosszakat mondtak róla. Talán mert nem kaptak a jóból. De a családban is kiéleződtek a problémák.
JAJMÁR
@human: A pénz megrontja az embert. Nem kellenek hozzá milliárdok, elég, ha egy közösségben valakinek több van, mint a többieknek.
töky
Én is napok óta piálok. Azt hazudtam az asszonynak, hogy én nyertem meg a nagy lét. Nem tudom mennyire fog tökön rúgni, ha kiderül, hogy mégsem én nyertem. De néha tévedhet is az ember nemde?
Lokál
Erre aztán elmondható, hogy bolondnak, bolond a szerencséje:D
tivoli
@Dr plágium: Erre gondoltam elsőre én is, meg arra, hogy előre iszik a medve bőrére?
tivoli
@ziziplanet: Az ötlet jó, de nem kamumunkával mert akkor szintén kivételezettek lesznek.
martinpalermo
Egy alkesz,és mese az öttalálatos szelvényről.Ilyen hülyét , még kitalációkban,is nehéz belenyomni.
tivoli
@töky: Ilyen esetek gyakran előfordulnak mással is, nehogy azt hidd, hogy te találtad ki. :)))
Az asszonyok nem egyformán hiszékenyek, sajna.
leszúrt rittberger
Ilyen embernek kár volt nyernie. Jövő ilyenkorra nem lesz semmi a 3 milliárdból, a családjából, ő meg járkálhat pszichológushoz, ha csak nem lesz öngyilkos addig...
ila51
@leszúrt rittberger: vagy a mája öli meg :(
coyote3
Hát egy Vadászmestert én is letoltam volna...:))))
Törölt felhasználó
Látta valaki "Az örökség" című cseh filmet...hehehe:)
tivoli
@ziziplanet: Az jóóóóóóóóóóóóó vóóóóóót!!!
dömdödöm
Ja persze ! Kreáltak egy kocsmába járó idiótának feltüntetett iszákos alkesz vidéki fazont ,közben az állam meg benyelte a 4 milliárdot :-( :-( :-(
Szvetlana
Szószerint a sárgafődig issza magátXD
csa-csa
valahogy megoldanám hogy SOHA SENKI nem tudja meg!
mondjuk ez nem Svájc!!
soljanka
Azt nem mondom,hogy nem ittam volna le magam a sárga földig - mondjuk nekem elég lenne benyakalnom egy üveg pezsgőt-, de hogy jó pár hónapon keresztül semmi jelét nem adnám a gazdagodásnak, az biztos.
Dolgoznék tovább, tervezném a nagyobb lakást - nem luxust-, a támogatottak sorát,és a biztos befektetéseket.A külvilág felé meg valami kamu vállalkozást mutatnék. Aztán ha a pénz a helyén van, felmondanék valami ürüggyel, és szolídan fokozatosan elkezdeném a felhőtlen életet.

De biztos nem kürtölném világgá. Azt hiszem...
kiskutyauto
Hát baszki, akit ez meglep, pláne ha elítéli, az soha nem is fog az életben nyerni semmit, hanem marad földön csúszó féreg.. JÓHOGY RÉSZEG... persze hogy részeg, nyilván hogy részeg, ha normális ember, akkor ünnepel és_részeg... EGY HÓNAPIG INNÉK VAZE... :D
hattorihanna
Persze,alkesz páncélszekrénnyel az otthonában,hát ez tényleg teljesen hihető...
Zsuga
Ha ez igaz, akkor tényleg érvényes ide is a mondás: hülyének áll a szerencse.
csa-csa
@kkalman: nehezen, de jobb ennyiből csendben némán elhúzni erről a szemétdombról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.