Nyár óta senki sem látta az egykori tévés riportert és családját. Balatoni háza is üresen áll, a környékbeliek úgy tudják, új hazát választott – írja a Bors.

Évek óta nem hallani róluk, mégis nagy érdeklődésnek örvendenek mind a mai napig. Talán éppen azért, mert amióta visszavonultan él a Palik-Marsi házaspár, szinte mindenki csak találgatja: mit csinálnak vajon?

"Nem akarnak már visszatérni a közszereplés zajos világába. Jól érzik magukat a média nélkül. Az elmúlt években siófoki otthonukban élték csendes mindennapjaikat, zavartalanul, és csak egymásra figyelve" – mondta egy szomszéd a Borsnak. – Úgy tudom, a nyár végén ismét elutaztak, és a terveik szerint legfeljebb már csak látogatóba térnek haza, akkor is csak a rokonok és a családi vállalkozások miatt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Azért azt ne tagadjuk hogy a palik csávó a világ legjobb forma 1 -es kommentátora volt .
Párizs- Dakaron pedig nem alkotott maradandót ,kivéve amikor felborult .
A többi munkásságát pedig nem ismerem . Az f1 miatt hiányolom , de még is csak ,az elég elszomorító valójában hogy egyre többen úgy döntenek (amit nem csodálok) hogy végleg elmennek innen , a helyüket pedig majd romániából átszivárgott őssuttyók fogják kitölteni .
Ez a jelenség az ami meg fogja adni a kegyelemdöfést ennek a szerencsétlen országnak .
:-(((((((((
innen .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Végre valami öröm hír is van, legalább nem kell róluk olvasni!
jancsik68
@tony-66: Az őssuttyóra gerjedtél be!Felesleges,mert dömdöm igazat irt.Te meg rendesen válaszolni sem tudsz!!Gondolom valami mélymagyar fajta vagy,aki fogalmazás gátlót szedett !!!
nezelodo
"@tony-66:"

Mi baj barátom? Még lehetsz államtitkár is, nagyon igyekezned sem kell, ez ma trendi az anyaországban. Azzal meg ne törődj, mit gondol, akinek az ükapja is itt volt "gyüttment"!
tavaszi
@verőce21: jó ezt olvasni...akkor ő is jól teljesit...és keményen dolgozik...és ez a természetes. ezért mondom,hogy a kapitalizmus az ilyen...dúsgazdag-félév florida----gazdag---félév dubaj----közép gazdag: egyiptom---rodosz...sima hétköznapi gazdag: nyaralás a balatonnál...néha ausztria...szegény "gazdagok"...hóvégi lapos pénztárca...olykor meccs...és játszótér szegény -szegények: máltai-khrisna-ételek...melegedők, hajléktalan szálok...és ez igy volt --igy van---és sajnos igy lesz...és ez kormányoktól független...amerikától-vlagyivosztokig.
Meine Ehre heisst Treue
Kit érdekel hova ette a fene ezeket! Felőlem mehetnek a Naprendszeren kívülre is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.