Gyurcsány megtartotta házipártja EP-kampánynyitóját. Volt minden, ami kell: nemzet- keresztényellenesség Orbánozás, "szabadság" és Ájrópa. Érdekes módon, a nácizás most kimaradt. Újabb hadüzenet a nemzetek Európájának: akkor lehet a világunk sikeresebb, ha nem félünk kimondani, hogy történelmi távlatokban európai egyesült államokat szeretnénk - mondta, majd hozzátette: azt szeretné, ha az új és erős európai egyesült államok vigyázna minden polgárára, biztosítaná számukra a szabad gondolkodást, a műveltség és tudás lehetőségét, tiltaná, hogy bármely állami hatalom belebeszéljen abba, hogyan gondolkodjunk, hogy az állam átlépje a világnézeti semlegesség határát, a kötelező hit- és erkölcsoktatást

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Mondják azok, akik ugyanakkor az éleslőszer használatát hiányolták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moiszikf
A "szórakozás" rovatot nem viccnek szántam, ez a Fletó tényleg elmefogyi! :-DDDDD
Pisti271
Mondják azok, akik ugyanakkor az éleslőszer használatát hiányolták.
silber13
Hibbant cím! Mintha Gyurcsány szólította volna fel a rendőröket, hogy csak a szemére célözzanak a delikvensnek! @Pisti271-nek meg nagyon igaza van!
GeoCravker
A katasztrófaturizmus kockázatokkal jár. Aki randalírozni megy valahova, annak legyen benne a kockázatban az ellenlépés. Aki kiváncsiskodni, az meg ne csodálkozzon.
Alkalmasint a cím tényleg hülye.
Nála már csak Orbán kórosabb.
Meg a neofasisztoid gigerli ott a jobbszélen
pityuka
MTI-től vette át az alfahír - így már érthető. De a propeller?
nehogymá
csak tudnám mitöl volt ez gyülölet beszéd?a "cikket" nyilvánvalóan olyas valaki irta,akinek mindegy,hogy mit csinál Gyurcsány bele kell kötni. mert. csak.
Senara
Választások miatt kell az álhír . 4 DK -tól ennyire be vannak szarva ? Erről beszéljenek ne a csúti stadionról !Polgárok Simont a hajrára tartogatjátok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.