163 milliárd ment el 4 év alatt a minisztériumoknál, vagyis a 2010-ben meghirdetett eszközbeszerzési stop a jelek szerint elmaradt – olvasható a Blikkben.

A lap azt írja, az összeg több, mint egyharmadát, 61,5 milliárd forintot a Németh Lászlóné által vezetett Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak sikerült elköltenie. A Minisztériumok a 163 milliárd legnagyobb részét informatikai eszközökre költötték. A kifizetett összegek mintegy 40 százalékát, vagyis 64 milliárdot. De bőven jutott tanácsadásra és utazásra is. Tekintélyes 37 milliárdot fordítottak a minisztériumok gépkocsi vásárlásra is. A tanácsadás, valamint az utazások futottak be a harmadik helyre a listán a maguk 26-26 milliárdjával.

A Németh Lászlóné által vezetett tárca informatikai beszerzései 18 milliárdba kerültek, 17 milliárdot sikerült elkölteni tanácsadás címszó alatt, miközben a minisztérium járműbeszerzése is 15 milliárd körül volt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ezek annyira suttyók, hogy még a "tárca" szót is keverik a "pénztárcával"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
ezek annyira suttyók, hogy még a "tárca" szót is keverik a "pénztárcával"
qxy
Szerintem, költhetnek. Nem is ők a hibásak. Hanem annak lépnék a f@ ra aki ezt hagyja.
Olyan nehéz lenne meg kérdezni.- Na? ? mit tettetek az asztalra hogy ennyi pénzt el akartok költeni? vagy ahhoz is ész kellene?
libelle
@Horizont: Pfui, még hogy diszpinty. Nézd meg szegény olyan ronda, csuf ábrázatú. Nem tudod hirtelen eldönteni, hogy valami alkoholista pali vagy mi az ördög, mert nem ugy néz ki mint egy nö. Természetesen ez nem lenne oly nagy baj, ha tudná, hogy mit csinál. 4 tánciskolai végzettségel viszont nem lehet tündöklni.
nemjoezigy
@qxy: "Szerintem, költhetnek. Nem is ők a hibásak. Hanem annak lépnék a f@ ra aki ezt hagyja."
Nem tudok egyet érteni! Mert sokat árul el arról, hogy emberileg milyen ez a lény.
1. eszközbeszerzési stop volt.
2. ha nem lett volna akkor is elvárható lenne a mérsékletesség. Talán ismeri az ország gazdasági állapotát. Vagy nem? Akkor meg ezért sincs semmi keresni valója ott ahol van.
Ettől függetlenül, persze a főnökeit is tökön kellene rúgni, kártérítési kötelezettséggel!
És sajnos ez a szociálisan érzékenység-érzéketlenség folytatódik.
A választás után is már többször volt tapasztalható!
Desischado
Amíg a vezír nem lép a szájára, - márpedig nem fog, mert ez jellemzi az egész rablóbandát - miért ne tenné? Mert megérdemli! Közben az ország jó része nyomorog! De ez kell, ezt választották nagyon sokan! Tisztelet a kivételeknek!
alte trottel
@Desischado: Tán csak nem kérdőjelezed meg szorgos népünk közmondásos bölcsességét, amivel újfent kétharmadot helyezett A Mi Egyetlen Reménysugarunkba, Aki Soha Nem Hazudott Ámde Szerteszéjjel Szaggatta A Rezsidémont?
Desischado
@alte trottel: De! Megkérdőjelezem, hogy véletlenül nem agyhalott egy bites Q-val? Ahogy látom, ez a helyzet! Tisztelet a kivételeknek!
Szorgos népünk is felébred majd nemsokára, ha szembekerül a valósággal, á la hazugovics módra!
Köszi, jót nevettem ironikus hangvételeden, sajnos, szomorú, hogy ennyire futotta.
mariaberta
Mert a régebbi nem volt jó a seggük alá?
qxy
@nemjoezigy: Szerintem aki szociális érzékeny azt be sem veszik a politikába.
Szó szerint " Ki van csukva" Hova jutna az ország ilyen képviselőkkel?
Lene munkahely, lenne munka, lenne nyugdíj, lenne szakember képzés, meg a többi olyan apró dolog, ami csak ahhoz kell hogy ez a kis ország me tudjon állni a maga lábán. Mert meg is állna Nem igen van a földön még egy ilyen hely ahol minden meg van az " ÉLETHEZ"
Dr. Felipe
Még szerencse hogy bolseviktor elvtárs közbeszerzési STOP ot rendelt el.
nemjoezigy
@qxy: Akkor miért pofáznak az igazságosságról? Ja persze nyerni kell a választást, növelni a vagyont! Növelni a jövedelmi és a vagyonbeli különbségeket. Ez a fokmérőjük, tehát jól teljesítenek. Sajnos ez volt a szoci bagázs idejében is. Százmilliósakká, milliárdosokká váltak a vezetők és a kedvezményezetteik is.
Most kétmillió szavazattal nyertek, köszönet a nem szavazóknak.
Egyébként teljesen egyetértek, adtam is egy tetsziket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.