163 milliárd ment el 4 év alatt a minisztériumoknál, vagyis a 2010-ben meghirdetett eszközbeszerzési stop a jelek szerint elmaradt – olvasható a Blikkben.

A lap azt írja, az összeg több, mint egyharmadát, 61,5 milliárd forintot a Németh Lászlóné által vezetett Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak sikerült elköltenie. A Minisztériumok a 163 milliárd legnagyobb részét informatikai eszközökre költötték. A kifizetett összegek mintegy 40 százalékát, vagyis 64 milliárdot. De bőven jutott tanácsadásra és utazásra is. Tekintélyes 37 milliárdot fordítottak a minisztériumok gépkocsi vásárlásra is. A tanácsadás, valamint az utazások futottak be a harmadik helyre a listán a maguk 26-26 milliárdjával.

A Németh Lászlóné által vezetett tárca informatikai beszerzései 18 milliárdba kerültek, 17 milliárdot sikerült elkölteni tanácsadás címszó alatt, miközben a minisztérium járműbeszerzése is 15 milliárd körül volt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ezek annyira suttyók, hogy még a "tárca" szót is keverik a "pénztárcával"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
@Desischado: Tán csak nem kérdőjelezed meg szorgos népünk közmondásos bölcsességét, amivel újfent kétharmadot helyezett A Mi Egyetlen Reménysugarunkba, Aki Soha Nem Hazudott Ámde Szerteszéjjel Szaggatta A Rezsidémont?
Desischado
@alte trottel: De! Megkérdőjelezem, hogy véletlenül nem agyhalott egy bites Q-val? Ahogy látom, ez a helyzet! Tisztelet a kivételeknek!
Szorgos népünk is felébred majd nemsokára, ha szembekerül a valósággal, á la hazugovics módra!
Köszi, jót nevettem ironikus hangvételeden, sajnos, szomorú, hogy ennyire futotta.
mariaberta
Mert a régebbi nem volt jó a seggük alá?
qxy
@nemjoezigy: Szerintem aki szociális érzékeny azt be sem veszik a politikába.
Szó szerint " Ki van csukva" Hova jutna az ország ilyen képviselőkkel?
Lene munkahely, lenne munka, lenne nyugdíj, lenne szakember képzés, meg a többi olyan apró dolog, ami csak ahhoz kell hogy ez a kis ország me tudjon állni a maga lábán. Mert meg is állna Nem igen van a földön még egy ilyen hely ahol minden meg van az " ÉLETHEZ"
Dr. Felipe
Még szerencse hogy bolseviktor elvtárs közbeszerzési STOP ot rendelt el.
nemjoezigy
@qxy: Akkor miért pofáznak az igazságosságról? Ja persze nyerni kell a választást, növelni a vagyont! Növelni a jövedelmi és a vagyonbeli különbségeket. Ez a fokmérőjük, tehát jól teljesítenek. Sajnos ez volt a szoci bagázs idejében is. Százmilliósakká, milliárdosokká váltak a vezetők és a kedvezményezetteik is.
Most kétmillió szavazattal nyertek, köszönet a nem szavazóknak.
Egyébként teljesen egyetértek, adtam is egy tetsziket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.