Elképesztő állítások fogalmazódtak meg Oszter Sándor ellen a színész tegnapi tárgyalásán, amelyen állítólagos ittas vezetése volt napirenden – írja a Blikk.

A bíróságon több tanút is meghallgattak, többek között azt a rendőrtisztet, aki kihallgatta az eset után Oszter Sándort.

A rendőr elmondta, hogy a kihallgatás elején a vád alatt lévő Oszter Sándor azt állította, hogy FBI-ügynök, vagyis félig-meddig kollégák. Arról nem beszélve, hogy hevesen fekvőtámaszokat kezdett nyomni, de ami ennél is meglepőbb, hogy a kihallgatást végző rendőrtiszt szerint a színész mindenkivel szkanderezni akart a kapitányságon, beleértve az éppen elfogott zsebtolvajokat és a rendőröket.

Én soha egyetlen szóval sem tagadtam, hogy fogyasztottam alkoholt, de nem a baleset előtt, hanem a baleset után. Ez az eljárás hatalmas károkat okoz nekem, mert amióta nincs jogosítványom, horribilis összegeket költök taxira és fuvarokra, hogy eljussak a fellépéseimre

- mondta Oszter Sándor.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Az "előzetesben "",,,Meghoztuk a ruzsa sándort,..Hova támasszuk ,,mig a chalaaad irte gyün ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Oszterrel egy kissé elszaladt a ló!!! Úgy gondolta talán, hogy ő most is " Rúzsa Sándor"?

/ Jó nem Rúzsa/ De a lova helyett a kocsiját -benne magát- ugratja??
rugacs
@Toby: Vannak különc hírességek, akikről gyakran kiderül, civilben nem is olyan jó fejek. Én a Garassal találkoztam még gyerekfejjel Balatonon, akit előzőleg szerettem, de civilben leszerepelt előttem. Viszont egyszer együtt utaztam a Kaposvári Csiky Gergely színtársulatával (Jordán Tamás, Koltai Robi, Pogány Judit, stb.) Úgy alakult, hogy Máté Gábor mellé ültem... Előzőleg nem volt túl színpatikus - az akkori megjelenése kimondottan ellenszenves volt (1982) -, de a "nagy utazás" alatt sokat beszélgettünk és a közvetlen barátságos stílusa teljesen lenyűgözött... Kiderült, hogy egy roppant intelligens, barátságos, jólelkű színész valójában, aki egyáltalán nem játssza meg magát, mint annyian...Hozzá teszem a többiek is elképesztőek voltak, azóta is a kedvenc színészeim...
Főlökött
@vukkocska: 1et tehet :)

Ha kép és a hang nincs szinkronban az eljárás alá vont esetében, a yard embere azt teheti, hogy hivatalos feljegyzésben rögzíti, nincs a személy kihallgatható állapotban és visszaidézi. Jegyzőkönyvet nem kell felvenni, sőt mivel semmi értelme, mehetne a kukába is egyből.
A piálása más kérdés. Ha és amennyiben megfogták, 2-szeri vérvétel vizsgálatával egy szakértő meg tudja mondani, mikor és mennyi szeszt nyomott magába. Mivel a gyanúsított, védekezésében azt ad elő amit akar, de a tények - tények maradnak, sőt bizonyítottan.
Amit neccesnek látok - tartok, az elkövetés helye. Ha nyitott parkolóban történt, akkor a Kresz vonatkozik a történetre, de ha zárt magánparkoló-sorompóval, akkor színesedik a dolog, rendesen.
A személynek ilyen esetben semmit sem kell mondania, írnia-aláírnia, max az idézés-visszaidézés átvételét.
mariaberta
Oszter egy filmes pasi, mit kell vele annyit foglalkozni? Ivott, berúgott, megjátszotta a nagyurat, pont olyan, mint sok ezer más részeg, akik azt hitték ők illuminált állapotban is tudnak autót vezetni. Tévedett. Ez akkora szenzáció, hogy hetek óta ezzel foglalkozik ez a hírszegény sajtó?
Bercifiu
Józsi, itt ásta a ház előtt a gödröt, megívott egy sört kirúgták. Fityiszes demokrácia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.