Elképesztő állítások fogalmazódtak meg Oszter Sándor ellen a színész tegnapi tárgyalásán, amelyen állítólagos ittas vezetése volt napirenden – írja a Blikk.

A bíróságon több tanút is meghallgattak, többek között azt a rendőrtisztet, aki kihallgatta az eset után Oszter Sándort.

A rendőr elmondta, hogy a kihallgatás elején a vád alatt lévő Oszter Sándor azt állította, hogy FBI-ügynök, vagyis félig-meddig kollégák. Arról nem beszélve, hogy hevesen fekvőtámaszokat kezdett nyomni, de ami ennél is meglepőbb, hogy a kihallgatást végző rendőrtiszt szerint a színész mindenkivel szkanderezni akart a kapitányságon, beleértve az éppen elfogott zsebtolvajokat és a rendőröket.

Én soha egyetlen szóval sem tagadtam, hogy fogyasztottam alkoholt, de nem a baleset előtt, hanem a baleset után. Ez az eljárás hatalmas károkat okoz nekem, mert amióta nincs jogosítványom, horribilis összegeket költök taxira és fuvarokra, hogy eljussak a fellépéseimre

- mondta Oszter Sándor.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Az "előzetesben "",,,Meghoztuk a ruzsa sándort,..Hova támasszuk ,,mig a chalaaad irte gyün ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Alaposan belegelhetett a Ruzsa Sándor :)
eugen4402
@nyanya001: Mondta is a perszekutornak: - Félig-meddig kollégák vagyunk...!
A szkanderbajnokságot végül is megnyerte?
csergolec
"A rendőr elmondta, hogy a kihallgatás elején a vád alatt lévő Oszter Sándor azt állította, hogy FBI-ügynök, vagyis félig-meddig kollégák."

és itt kémkedik az amcsiknak??
perfekt
Színész!! azon tanakodom--mi hibázik nála.?Talán az ész.
Nyuszicsibe
@perfekt: és úgy tud inni is, mint egy jellemszínész. :-)
Aki Én
Mondjuk azt, hogy ügynök még el is tudom képzelni, De, hogy efbiáj??? Mondjuk farsangi ivós bulin én is voltam kalózkapitány...
magyarbakancs
Ez is jó dolgába nem tudja,hogy mit csinál.
perfekt
@Nyuszicsibe: sok a siker "tajcs" siker.de ez a szesztől van.
Strong
..bakker!

Arról tudtam, hogy a Pataki ufó, de hogy a Sándor FBI - ügynök, az csúcs...

..hogy a drog meg a pia mikre képes...
Clavigo
Az "előzetesben "",,,Meghoztuk a ruzsa sándort,..Hova támasszuk ,,mig a chalaaad irte gyün ??
DR Eric CARTMEN
Közölte a rendőrökkel, hogy neki senki ne merészelje azt mondani hogy : BAKFITTY !!!
nezelodo
Istenem, mekkora rombolást tud véghezvinni az emberben az elhatalmasodott elbizakodottság! Erre fejel aztán rá a pia, esetleg a koksz. És az meg alapbeállítottság nála, hogy mindenki hülye, és az ő kapcarongya. Csodálom a zsaruk önuralmát, és még ezek után vég nélkül hülyét akar csinálni belőlük, na meg a híreket olvasókból.
verum
Nem sokat zavar, hogy Oszter mit csinál és mit nem.
De azért a cikk címek lennének legalább kulturáltabbak. Tényleg felháborító, hogy az irodalmi nyelv mennyire kukában landol ezeknél a fórumoknál.
nezelodo
Ha ez a nem előtte, hanem utána mese igaz lenne, ugyancsak különös lelkületre vallana. Nekem nem jutna eszembe azonnal nekiállni vedelni, ha ilyen bajba sodortam magam.
Mézike
Hatalmas összegeket költ taxir?
De sajnálom! Járjon biciklivel...
Fradigege
MÁV-val olcsóbb lehetne. Előkapja a karikás ostort, autogramokat osztogatna a kallereknek, puszi, csumi, hukk... Mindjárt elsírom magam. Hiába tagadja, egyszerűbben kijött volna a buliból, ha beismeri. Már lejárt volna a büntije is. +olcsóbban megússza. Nem érdemes a szarral birkózni, mert szaros maradsz. Tapasztalatlan fiú ez a Sanyi bácsi.
nyanya001
Fos részeg :)))))))))))))))))))))))))))
KERKA
Megint ledőlt egy bálvány. Elképesztő, hogy egy jó színészből hogyan lesz ripacs.
Toby
Néhány, anno menő színészecskével elszaladt a paci ! De hogy ilyen primitív, ostoba, gerinctelen hazugságokkal próbáljon valaki kipucolni az eljárás súlya alól, elég ritka !
"Ruzsa" ! A perzekútorok tépjék szét a jogsidat !
wagabund
ez igen! ez a védekezés csúcsa! csak így tovább művész úr!
dr. prédikátor
Sándor,Sándor!Na most akkor döntsd el hogy mi vagy e?? Rúzsa Sándor e, vagy vagy efbiáj ügynök!!!Oszt legközelebb csak annyit igyál mint a magyar ökör!!! mert az tudja hogy mennyi az elég!!!
Főlökött
:)
1998 évi XIX törvény, Be :

69§...
"(2)213 Ha a terhelt, a védő, a tanú vagy a szakértő önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem hallgatható ki, illetőleg az eljárási kötelezettségeit nem képes teljesíteni, a következő kihallgatására, illetve eljárási kötelezettségének teljesítése érdekében a terhelt elővezetése rendelhető el, a tanú rendbírsággal sújtható vagy elővezetése rendelhető el, a védő és a szakértő rendbírsággal sújtható. Az okozott költség megtérítésére a felsoroltakat kötelezni kell."
prime777
Hát ez nagyon édes.
Olyan ő már mint Pataky akit elvittek már párszor az ufók.:p
Sándorért is szerintem hamarosan jönni fognak ha így halad fejben.:p
sokanvagyunk
A perzekutorok csak utolérték a betyárt - de ennyire csak nem koppintottak a fejére!
Toby
@KERKA: Sok-sok évvel ezelelőtt, nyáron, Keszthely határában ellenőriztek a rendőrök, országos közlekedési akció volt, lassan araszolt a sor. Közelíztettünk az ellenőrzőkhöz, amikor a szembeni sávba leállított Suzuki Jimmy kis terepjáró, lehúzott ablaknyílásából ismerős hang méltatlankodott és mondta a magáét, hogy már ennyiszer-annyiszor megállították, a rendőr meg csendben hallgatta.
Felismertük az általam korábban respektált Koncz művészkét, aki tekergette a fejét, hogy a környezet felfigyelt-e a méltatlankodására, illetve becses és szerény személyére.
Azóta a művészke nálam nem szerepel, csak a "futottak még" kategóriában !
Lepényleső
Az,hogy ez sokba kerül,most jött rá,azt hittem a földön él.
kutyahűség
Azért, mert életében egyetlen szerepben jól hasított annak idején (kb. 40 éve), talán nem kapjon már az égegyadta világon minden bűne, tévedése, hibája alól felmentést.
vukkocska
@Főlökött: Az idézeted az a beidézett ügyfelekre vonatkozik, nem a tetten ért gyanúsítottra. Ő ilyenkor egyet tehet, megtagadhatja a vallomástételt. Ha egyáltalán fel tudja mérni, hogy hol van. Oszter balesetkori viselkedése némi kételyeket ébreszt bennem. Úgy gondolja, ha tagadja az ittas vezetést, akkor már nem lesz elmarasztalva? A kétséget kizáróan bizonyítható tény előtt azért illik fejet hajtani.
kutyahűség
@prime777: Őérte nem az ufók jönnek, hanem ha tovább is vedel, akkor a kicsi, fehér egerek.
mariaberta
Oszterrel egy kissé elszaladt a ló!!! Úgy gondolta talán, hogy ő most is " Rúzsa Sándor"?

/ Jó nem Rúzsa/ De a lova helyett a kocsiját -benne magát- ugratja??
rugacs
@Toby: Vannak különc hírességek, akikről gyakran kiderül, civilben nem is olyan jó fejek. Én a Garassal találkoztam még gyerekfejjel Balatonon, akit előzőleg szerettem, de civilben leszerepelt előttem. Viszont egyszer együtt utaztam a Kaposvári Csiky Gergely színtársulatával (Jordán Tamás, Koltai Robi, Pogány Judit, stb.) Úgy alakult, hogy Máté Gábor mellé ültem... Előzőleg nem volt túl színpatikus - az akkori megjelenése kimondottan ellenszenves volt (1982) -, de a "nagy utazás" alatt sokat beszélgettünk és a közvetlen barátságos stílusa teljesen lenyűgözött... Kiderült, hogy egy roppant intelligens, barátságos, jólelkű színész valójában, aki egyáltalán nem játssza meg magát, mint annyian...Hozzá teszem a többiek is elképesztőek voltak, azóta is a kedvenc színészeim...
Főlökött
@vukkocska: 1et tehet :)

Ha kép és a hang nincs szinkronban az eljárás alá vont esetében, a yard embere azt teheti, hogy hivatalos feljegyzésben rögzíti, nincs a személy kihallgatható állapotban és visszaidézi. Jegyzőkönyvet nem kell felvenni, sőt mivel semmi értelme, mehetne a kukába is egyből.
A piálása más kérdés. Ha és amennyiben megfogták, 2-szeri vérvétel vizsgálatával egy szakértő meg tudja mondani, mikor és mennyi szeszt nyomott magába. Mivel a gyanúsított, védekezésében azt ad elő amit akar, de a tények - tények maradnak, sőt bizonyítottan.
Amit neccesnek látok - tartok, az elkövetés helye. Ha nyitott parkolóban történt, akkor a Kresz vonatkozik a történetre, de ha zárt magánparkoló-sorompóval, akkor színesedik a dolog, rendesen.
A személynek ilyen esetben semmit sem kell mondania, írnia-aláírnia, max az idézés-visszaidézés átvételét.
mariaberta
Oszter egy filmes pasi, mit kell vele annyit foglalkozni? Ivott, berúgott, megjátszotta a nagyurat, pont olyan, mint sok ezer más részeg, akik azt hitték ők illuminált állapotban is tudnak autót vezetni. Tévedett. Ez akkora szenzáció, hogy hetek óta ezzel foglalkozik ez a hírszegény sajtó?
Bercifiu
Józsi, itt ásta a ház előtt a gödröt, megívott egy sört kirúgták. Fityiszes demokrácia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.