Az Európai Unió bármelyik országában lehetne cukrász Liptai Claudia, aki a hétvégén sikeres cukrászvizsgát tett.

Az or­szág egyik legismertebb arca fo­lyamatosan a kamerák kereszttüzében él, ám a megmérettetés előtt őt is hatalmába kerítette a vizsgadrukk.

Liptai ötösre vizsgázott

Forrás: Bors

"Az elméleti vizsgám a múlt hétvégén volt. Nagyon izgultam, mert amellett, hogy a többi között gazdálkodáselméletből, biológiából és kémiából is számot kellett adnom a tudásomról, a feladatlap tartalmazott egy szakmai angol részt is. Most már elárulhatom: 92 százalékos, azaz ötös lett – mondta büszkén Clau­dia a Borsnak,  akire szombaton várt az utolsó nagy megpróbáltatás.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Okos,ügyes nő Claudia,s még szép is-gratulálunk!
mariaberta
Óriási,,,,és ki a fenét érdekel, hogy ilyen okosnak tartja magát. Tegnap viszont egy igen randa ruhát adtak rá ebben a "Dal izé" műsorban nem is tudom miért hagyta, bár így remekül lehetett látni görbécske lábait. Látványnak nem volt utolsó
mariaberta
Elfelejtettem megkérdezni, mi a fenének a piros kis kendő, ha éppen azt nem takarja, amit kellene, azaz szőke fürtöskéit. Sok férfi szakács, -akik persze szakmájuk igaz sztárjai- még akkor is hatalmas fehér süveget raknak a fejükre, ha éppenséggel tök kopaszok.
A főzőcskés műsorokban éppen az a legvisszataszítóbb hogy a legtöbb nő félméteres haja szabadon lengedez.
justhpeter
Szerintem pozitív, ha egy celeb bármely szakmát megtanul. Remélem azt is megtanítják nekik, hogy mennyibe kerül egy kiló kenyér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.