Budapest – Alig lett jobban kéztörése után Medveczky Ilona, újabb bosszúság érte. Mindössze 2 ezer forinttal emelték a nyugdíját.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aztakurva!!!Érdekes! az enyémet nem emelték áprilisban,mégse siránkozok!!!Ha nem elég neki a nyugdíja akkor el kell adni a csodavillát,/tudom milyen láttam belülről/ oszt akkor majd lesz pénze mindenre : de addig amig ilyen luxuskörülmények között él 70 ezer forintból NE NYIVÁKOLJON!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@karma1: Bocsi. Én csak az itt megjelent tartalmat olvastam!
karma1
@Bringás: Megvan bocsizva! De a mumia mar elhuzhatna az allando panaszkodasaval a redvasba... A kutyai tobbet esznek havonta, mint 70 ezer forint, es talan lett volna neki mibol felretenni a szukosebb idokre... Nem tette, de rinyalni azt tud...:o((((
Desischado
Megnézném én, valójában mennyiből él! Szégyen, hogy itt rinyál, közben meg milyen jól él!
papa.49
Ha lesz 5 percem majd sajnálom kicsit))))))))))))))))))))))))))
bakegya
MÉLTÁNYTALANUL KEVÉS...HÁT,kurvára többet érdemelt volna !DDD
Mondjuk ehhez hozzájön még 00000,09 is...
advocat
És amúgy mennyi TB-t tetszett befizetni? Annyi ját utána. Amikor jól megy mionden, a pénz nem számít, Akkor is illene gondolni arra, hogy mit hoz az öregkor. Bizony kevés nyugdíjat. Kevesebb pezsgő, hercegnél olcsóbb férj. Vagy onnan semmi örökség, Meg a villára miből futotta? Több kérdés már nincs is. Minek. Úgysem fogja fel, mert ő egy Kossut-díjra is érdemes művész? Lenne. Nem? Csak még nem fogták fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.