Somló Tamás súlyos beteg, és már a barátai sem tudnak beszélni vele. Egy ismert személy esetében természetes, hogy a média rendszeresen beszámol az illető hogylétéről, hisz az embereket érdekli. Kormos Anett stand up humorista viszont megelégelte az énekes körüli felhajtást.

Én nem tudom, mi baja van Somló Tamásnak. Kívánom neki, hogy gyógyuljon meg. És kérek mindenkit, akinek ez magától nem jutott eszébe, sőt, akinek Somló Tamás kifejezett kérésére se jutott el a tudatáig, hogy takarodjon el a közeléből, és hagyja, hadd vegyen úgy levegőt, ahogy szeretne

- írja Kormos a wmn.hu-n.

A humorista azt kéri, az újságírók hagyják békén Somló Tamást, akinek most nyugalomra lenne szüksége. Kormos Anett a bulvársajtó munkatársait sem kíméli:

Vonjátok le azt a pénzt a havi flekkdíjatokból, amit ezekért a cikkekért és fotókért kaptok. És tegyétek föl a kérdést magatoknak: tényleg ezen múlik a megélhetésetek? Mert ha igen… akkor váltsatok. Most!

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bizony, több helyütt olvastam, hogy "imádkozzunk érte". Olyan ez, mint az "adjuk fel neki az utolsó kenetet". Nem kellene temetni! Én örülök, ameddig él...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
...nem látszik a koromtól.. így hívja fel magára a figyelmet
Villon
A legaljasabb dolog az ilyen újságírónak nevezettektől, hogy felkeltik az érdeklődést, aztán erre az érdeklődésre hivatkozva gázolnak át bárkin. Egyszerűen tudomásul kénbe venniük, hogy a szenzációhajhászásnál erősebb jog, mindenkinek a saját privát élete.
levarosbukta
Mi lenne ha ezek a celebek kertelés nélkül megmondanák mi bajuk van, és nem kezdenének örökösen titkolózásba? Nyilatkoznának egyszer, elmondanák mi hogy merre meddig akkor nem találgatnának meg gyártatának elméleteket a bulvár írók. Ja, hogy akkor nem szerepelnének naponta az újságok hasábjain?
Cicamama55
A Showder klub műsorán láttam többször őt fellépni. Mint humorista nem kedvelem őt, de e cikkhez kapcsolódva osztom a véleményét!
mert_csak
Hurrá! Kormos ismét eleresztette populista, vulgáris eszmefuttatását. A humor sajna nem azonos az intelligenciával. Megette a fene, ha egy országban Kormosok, Kálmán Olgák, Borbás Marcsik tematizálják a közbeszédet (hogy csak a női oldalról essen szó ezúttal)!
TASzSz
Úgy látom Anett nem csak hátul KORMOS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.