Hiába nyert 36 millió forintot a Való Világ legutóbbi szériájában, VV Soma még mindig egy fillért sem látott a nyereményéből.

Félretett pénze eközben vészesen megfogyatkozott: elmondása szerint már csak 500 forintja maradt abból az összegből, amit még a játék kezdete előtt takarított meg.

500 forintja maradt a Való Világ nyertesének

Feléltem a pénzt, vettem ajándékot, ételt, ruhát, és – bevallom – beruháztam egy játékkonzolra is. Így január közepén már elfogyott a pénz, még kölcsön is kellett kérnem Zsoltitól egy tízest, ám ezt azóta már visszafizettem neki. Jelenleg nullán vagyok, de legalább van BKK-bérletem és kajám is, úgyhogy éhezni sem fogok. Mindezek ellenére fontosnak tartom, hogy elmondjam, nagyon hálás vagyok az RTL-nek mindenért, és felőlem küldhetik jövő augusztusban is, csak érkezzen meg a nyeremény

- mondta a nyertes. A Blikk azonban nem hagyta ennyiben, megkereste az RTL Klubot is, hogy kiderüljön: vajon mikor érkeznek a milliók a fiú számlájára, ha megjönnek egyáltalán?

VV Somával január legvégén írtuk alá a nyereményéről szóló szerződést. Ez alapján 12 hónapon át havi 3 millió forintot kap a ValóVilág Powered by Big Brother győztese. Az első havi részlet rövid időn belül ott lesz a számláján

- hangzott a megnyugtató válasz, aminek a játékos is nagyon örült.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
És két év múlva majd olvassuk, hogy már elköltötte az utolsó fillért is. Segítséget kér.
ágimami
@adrenalink: Így lehet hinni a bulvár újságoknak!
adrenalink
@ágimami: Ráadásul a két variációt ugyanaz a szennylap /Blikk/ írta meg...:-)
ágimami
@adrenalink: Igen, láttam!! Ezért nem érdemes ilyen szennylapokat olvasni!!
dodóka
Átbasztak öcsike oszt jónapot. Sokakkal megesik az ilyen. Jelentkezz újra a valóvilágba, mert az a jó hely. Ingyen pia, pina, kaja, meló nuku, ez kell neked nem a robot koszos havi ötven ropiért.
Eladott Ország
"Itt a szemét ­valóság (trash reality) az egyedüli szervezőelv, a szájbarágott moslék a szellemi sötétség. A fél ország szellemi leépüléséből szárba szökkenők országában. Pedig van az az univerzum, itt bontakozik ki nap mint nap körülöttünk, mi építjük tégláról téglára."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.