Újra vadítóan szexi képek készültek Bódi Sylviről. A VIASAT3-on futó Exek az Édenben háziasszonya elárulta, hogy bár valóban pőre a képeken, arra azért ügyelt, hogy ne látszódjon minden porcikája, s ízléses képek szülessenek.

„Teljes meztelenséget már nem akartam, annak vége, két éve, a Playboy számára vetkőztem utoljára. Azonban ilyen típusú fotózásokat, ahol inkább művészi, mintsem aktképek készülnek, szívesen vállalok”

mondta a Blikknek Sylvi, aki elárulta, hogyan hangolódik egy ilyen munkára.

„Ez most furán hangzik, de nem készülök sehogy, koplalni sem szoktam. Egyszer, tizenöt éve megpróbáltam, mert hallottam, hogy a modellek azt csinálják, de nem jött be. Egészségtudatosan étkezem, nem eszem húst, nem iszom alkoholt, ez a titkom.”

Bódit egy Balin élő brit fotós kapta lencsevégre a tengerparton. A modell állítja, csodásabb helyen nem is pózolhatott volna.

„Izgalmas volt, hogy egy új fotóssal dolgozhattam együtt. Előfordult már, hogy nem kértem pénzt azért, hogy modellt álljak, ugyanis a fotóssal együtt alkotunk, művészi terméket állítunk elő” – magyarázta Sylvi.

„Ettől függetlenül, ha munkáról van szó, igenis fontos, hogyan honorálnak, de nem ez a mozgatórugója a döntésemnek.”

A fotókért kattints ide.

(A kiemelt kép forrása: Bódi Sylvi – Instagram)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@Aki Én: Minden esetre gyöngy sor ide, gyöngysor oda, monitor csere ide, monitor csere oda, ez a kép első nézésre gusztustalan.
Fradigege
Semmi meglepő és semmi extra. Több ilyet csinált már. Sőt, pinásabb képeit is láttam. Hagyjuk már ezt a luvnyát.
Főlökött
@Aki Én: Azt pedig kihagytad, hogy a 4. képen úgy néz ki, mintha bajusza is lenne :)
human
Már csak az érdekelne, hogy ebből mennyi a PhotoShop. Nem a narancsbőrrel van bajom, hanem azzal, ha lehazudják a nőről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.