Nem csinál titkot bevételéből a showman, aki a Lokálnak beszélt az anyagiakról.

Hajdú azzal együtt is megcsinálta a szerencséjét, hogy kirúgták a TV2-től, és az ATV-n kellett újrakezdenie.

A 2016-os évet még nem látom pontosan, de bízom benne, hogy most is egymilliárd felett lesz a bevételem. Miután megszakadt a kapcsolatom a TV2-vel, eladtam a cégem 50 százalékát, abban a reményben, hogy külföldön fogunk műsorokat készíteni. Ez meg is valósult, de végül kiszálltam belőle, mivel Magyarországról nem engedtek elég rálátást a projektekre, illetve az ATV-n is beindultak a dolgaim, ugyanis az Esti Frizbi Hajdú Péterrel mellett az én cégem gyártja a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is. Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok

– avatta be a részletekbe a lapot. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Én pedig úgy vélem, idén sem nézem Hajdú Pétert, ahogyan eddig sem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az ATV is kezd utánamenni a Tv2-nek. Egyre hígabb, bulvárosabb. És ezzel a műsorkészítő garnitúrával és az általuk készített műsorokkal folyamatosan romlik. Csak nem úgy áll a dolog, hogy a Hitgyüli is kezd betagosodni...
vadnarancs
Én pedig úgy vélem, idén sem nézem Hajdú Pétert, ahogyan eddig sem!
volvós
Nem " kitermeli", hanem összelopja ( szopja ) :-))))
human
Ha belegondolok annak idején végig néztem az VV1-et, talán még a VV2-t is. Vagy BB? Tudja a franc. Aztán valahogy mégis megjött az eszem és azóta ha ilyet látok rögtön kapcsolok tovább. Remélem nem csak én, de a társadalom fiataljainak nagy része is kinövi ezeket az idióta műsorokat még időben még mielőtt fixálódnának a rossz minták.
Desischado
@Horizont: Tökéletesen leírtad a véleményemet. hajdú az én szememben egy hiéna, mások hülyítéséből gazdagodott meg. A bóvli az igénytelenség, és az agybutítás nagymestere.
papa.49
Azért az adódat, meg az egyéb járulékokat is remélem befizeted hólyag !!!
Levendula
@vadnarancs: Sajnos egyre kevesebben vagyunk, akik nem nézik, de egyre sokasodik az a réteg, amelynek a kulturális igénye megreked a hajdúpéter sómen által prezentált gagyiságon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.