Sárosdi Lilla volt a vendég Veiszer Alinda péntek esti műsorában a Hír TV-n. A színésznő részletesen beszélt a zaklatásról, illetve két újabb állítólagos áldozat is jelentkezett.

Tévéműsorban jelentkezett két újabb nő, akik azt állítják, Marton László őket is zaklatta
Fotó: Alinda c. műsor, Youtube

A műsorvezető kérdésére, hogy miért most állt elő a zaklatási üggyel, Sárosd Lilla azt felelte, egy abuzált ember nem fogja felvállalni a szégyenét. Az esetről édesanyja halála miatt soha nem szerzett tudomást. Úgy vélte, nem tudott volna hova fordulni, és a szülei sem tudtak volna ebben segíteni neki.

A legerősebb ilyenkor a bűntudat

- vallja a színésznő.

A műsorba két, állításuk szerint szintén Marton László által zaklatott nő is betelefonált. Egyikük azt mondta, a volt színházigazgató

két éve tett neki egy olyan ajánlatot, ami átlépett egy határt. 

A fiatal lány nem jutott tovább a felvételin, de Marton felajánlotta neki, hogy "korrepetálja". Ez azonban nem a szakmai tudás átadásáról szólt, sokkal inkább a testi kontaktus erőltetéséről és tapogatásról.

A lány kérdőre vonta az igazgatót, aki nem tagadta, hogy ennél többet is akar fiatal partnerétől, majd mikor az könnyezni kezdett, Marton László a hölgy "sebezhetőségét kihasználva" megjegyezte:

"Mennyire szép vagy, amikor sírsz"

- állította a betelefonáló. Több találkozásra nem került sor.

A másik telefonáló egy idősebb nő volt, akinek elmondása szerint a nyolcvanas években volt több durva esete Martonnal. Az akkor 21 éves nő azt állította, 

Marton egy bemutató előadás alatt, a tömött nézőtéren erőszakkal vette rá, hogy a nemi szervét fogja. 

A megalázott nő teljesen összeomlott, de volt az esetnek folytatása. Mint elmondta, végül újra szóba állt Martonnal, megint bejárt a próbákra, és egy születésnap apropóján a Gellért-hegyen ismét szexuális erőszakot követett el vele szemben a rendező:

egy parkolóban leszorította a fejét, és orális szexre akarta kényszeríteni.

Marton László időközben lemondott a Vígszínház főrendezői posztjáról is.

Veiszer Alinda műsora itt nézhető meg.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Azért ez érdekes...ha valakit ki akarnak csinálni,sorban tűnnek fel az "áldozatok"! Ugyanis ezeket az elmondott eseteket nem lehet bizonyítani,mindenki azt mond amit akar,esetleg amire utasítják!!!Lassan már ennek olyan amerikai feelingje lesz,megdicséred egy nő fenekét,azt beperelnek szexuális zaklatásért!!!Röhejes ez,főleg ha hosszú évekkel ezelőtti "esetekről" van szó!
Gondolom most majd a feministák tollat ragadnak...de előre mondom,marhára nem érdekel!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Bepróbálkozás, molesztálás és nemierőszak között ég és föld a különbség és abban is, ahogy ezt a szenvedő alany megítéli és megnevezi. "Bepróbálkozás, molesztálás" addig nem bűncselekmény, amíg a "nem" szó el nem hangzik és folytatja.. Ezt 20 év után senki nem fogja kideríteni, hogy egyáltalán volt-e valami és ha igen, akkor mi... A baj, hogy azokat, akiket most bedobnak mind az "erőszakoló" kategóriába mennek az emberek fejében.

Azért azt tisztázzuk, hogy az is bűncselekmény, hogy amig nem derül ki valakiről, hogy mit tett, addig a sajtóban szajkózza, hogy "erőszakoló". Lehet ezt jogkövető módon tenni...

Félreértés ne essék. Nagyon is pártolom a "folyamatot", ami most zajlik, de ennek megvan a jogi útja...
Amennyiben friss az eset, akkor látlelet, feljelentés stb...Ha 20 évet várunk vele, akkor el kell fogadni, hogy nem ugyanabban helyzetben vagyunk, mint az esemény napján és fel kell keresni az esetleges "bajtársakat" és együtt feéjelentést kell tenni, mert más bizonyíték nem lesz. Amennyiben elítélő bírósági ítélet van, lehet telekürtölni a médiát, ade addig ez ugyanolyan védhetetlen támadás, mint egy nemierőszak.
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Irod:
"Lassan már ennek olyan amerikai feelingje lesz,megdicséred egy nő fenekét,azt beperelnek szexuális zaklatásért!!!"

Igy igaz!
Azokban az orszagokban, ahol a noknek jovaik vannak, ahol torodnek veluk, s nem lokik at oket a vak komondoron, ahol a miniszterelnok foglalkozok nougyekkel..., ott nagyon figyelni kell mit mondasz, milyen megjegyzest teszel egy nonek.
Ez arra termeszetes, a bugrisoknak pedig lenne mit tanulniuk.

Irod:
"...ezeket az elmondott eseteket nem lehet bizonyítani...'

Tevedsz, vannak erre kepzett szakemberek , mint a musorban is lathato, hallhato volt, a szexualis zaklatasnak is vannak psziches kovetkezmenyei.
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Irod:
"Lassan már ennek olyan amerikai feelingje lesz,megdicséred egy nő fenekét,azt beperelnek szexuális zaklatásért!!!"

Igy igaz!
Azokban az orszagokban, ahol a noknek jovaik vannak, ahol torodnek veluk, s nem lokik at oket a vak komondoron, ahol a miniszterelnok foglalkozok nougyekkel..., ott nagyon figyelni kell mit mondasz, milyen megjegyzest teszel egy nonek.
Ez arra termeszetes, a bugrisoknak pedig lenne mit tanulniuk.

Irod:
"...ezeket az elmondott eseteket nem lehet bizonyítani...'

Tevedsz, vannak erre kepzett szakemberek , mint a musorban is lathato, hallhato volt, a szexualis zaklatasnak is vannak psziches kovetkezmenyei.
1magyar
A sok idióta barom férfi a zaklatás, molesztálás helyett a meghódítás eszközét választaná sokkal többre menne. Annyi buta,elcsábítható nő van, miért kell erőszakot, zsarolást választani?
De aki ezt teszi keményen büntessék meg! Hazugságvizsgálatnak vetném alá a tagadó férfiakat, ezt a férfit is.
Borsó
@SystemError: “Bepróbálkozás, molesztálás" addig nem bűncselekmény, amíg a "nem" szó el nem hangzik és folytatja..”

De már elnézést... ha a lányod orra elé lógatnak egy péniszt és felszólítják, hogy vegye a szájába, mindezt csak úgy utazás közben, kéretlenül, az szerintem erősen elítélendő.
SystemError
@Borsó: Na pontosan erről beszélek, hogy ezer kategáróriája van ennek... de amit te leírtál sem az erőszak kategóriája.

Akkor visszakérdezek, ha a lányod orra elé lógatnak egy házibuliban egy péniszt, ráadásul annak a pasinak a péniszét akiért odavan és felszólítják(eldöntendő kérdés), hogy vegye a szájába és megteszi és egy jót szexelnek utána akkor az mi volt...:) Tudom sarkos és nehezen emészthető példa, de annál valóságosabb. Arra szeretnék rámutatni, hogy sokszor a nők ugyanazt a visélkedést itélik meg két féle képpen. Miközben el van várva a férfitől a "kezdeményezés", közben, ha nem az teszi akire gondoltak, akkor az erőszak(joggal). Természetesen a férfi készülékében a hiba ilyenkor, de lássuk be ez végony jég a férfiaknak.

Nekem amúgy van lányom nem tudom neked amúgy van-e... Őt is nevelnem kell az ilyen helyzetekre, mert igenis valahol ő isalakítja azt a szitut amig eljut oda, hogy "ezt" megkérdezzék tőle... A nők az utolsó paraszttól is elvárnák egy kocsmába miniszoknyában, hogy viselkedjen. Szép lenne a világ, ha így tudna működni, de a nagyszámok törvénye alapján mindig van vár suttyó, akik nem ilyenek lesznek és erre egy apának igenis fel kell készítenie a lányát(úgy hogy ne ő érezze a hibásnak magát)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél