A színészről annyit lehetett tudni, hogy boldogan és becsülettel nevelte fiait feleségével, Andreával, ha nagy ritkán egy-egy interjúban meg is említette, sosem nevesítette őket. Ám egy most megjelent könyvből kiderül, Mucsi egy örökbe fogadott kislány apja is.  

A Jancsó-filmek Kapájaként országosan kedvelt sztárrá vált színész a most megjelent könyvben mesél arról, hogyan is lett az életük része Veronika.

Kiderült, hogy Mucsi Zoltánnak van egy örökbe fogadott lánya

Néhány éve ugyanis kiderült, egy hozzájuk közel álló kislánynak szüksége van a család segítségére. A színész és felesége pedig úgy döntöttek, ugyan nem szerepelt már a terveikben a család bővítése, nem engedik intézetbe a gyermeket – örökbe fogadták őt.

Mucsi megfogalmazása szerint a kislány egy igazi fénysugár, akit ugyanúgy szeret, mint a vér szerinti fiait.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Így kell ennek lennie. Gratulálok a szülőknek.
cikicakk55
Nagyon rendesek! Kár,hogy nem sok ilyen család van az országban,illetve,akik szeretnének gyereket örökbe fogadni,azoknak 1000 módon megnehezítik ezt a törekvéseiket.Persze az is igaz,hogy minden meddő házaspár szeretne minél kisebb,fiatalabb gyereket örökbe fogadni.Ők anyagilag megtehették,hogy a kislányt örökbe fogadták és annak a kislánynak egész biztos szebb és jobb élete lesz,mint azoknak akik állami gondozott intézetben vannak.Mint írtam kár,hogy ilyen kevesen vannak,de ez a felelősség nem csak pénzfüggő.
bakegya
@cikicakk55: nagyon is pénzfüggővé tette ezt a helyzetet-ami kb.tíz éve még így is működött mint ahogy írod,fityiSS PÁRTUNK -ÉS KURMÁNYUNK.VICCTOR KIRÁLY ISTEN NEVÉBEN SZÉTOSZTOGATTA LE-ÉS KIVIZSGÁLATLANUL AZ ÁLLAMI GONDOSKODÁS ÁLTAL FÉL DE,MÉG EGÉSZEN ZÁRT INTÉZMÉNYES GONDOSKODÁST ELLÁTÓ OTTHONOK KISKORÚ LAKÓIT-több ezer gyermeket tart a magyarok állítólag közkívánatára közmunkabér erejéig befogadó családoknál,ahol akár a fogvatartott -refes jó édes szüleje is bármikor látogatóba mehet.HALLELÚJA!!!
SystemError
Ő egy "hungarikum" és amennyire ki tud borulni, akkor szíve van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.