Az egykori Viszkis rabló, Ambrus Attilának egyre inkább tele van a hócipője Berki Krisztiánnal, amit nem is rejt véka alá.

Az egykori bankrabló és Berki a TV2 Ázsia Expressz című műsorában együtt szerepelnek. Napi egy dollárból kell eljutniuk a kitűzött célpontig, ami eleve számos olyan helyzetet teremt, amin jól össze lehet veszni. Ez egyre inkább kiütközik a párosnál, Ambrus szerint Berki állandóan okoskodik és serpának használja őt.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Osszevesztek, hogy ki fog felolvasast tartani a Haboru es bekebol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bodorandras
@division: Szerintem is jobb ötlet Berkit Vajnához hasonlítani, vagy fordítva, V-t B-hez...
Csizmás Kond
mongyuk az nem zavar, hogy ki kit szerepeltet...viszont azt már törvénytelennek tartom, hogy kurvákat, buzikat rablókat vagy vasalttökűeket tartsanak el jópénzen állami segédlettel...
cikicakk55
Mint embert,Ambrus Attilát többre tartom,mint ezt a genetikai hulladék Berkit. A tv2. már én sem nézem,mert rettentően elsilányult. Valamikor,10 éve kb. még nagyon szerettem a Tényeket,de mióta Vajnáé lett undorító műsorok vannak benne. Pont olyan gusztustalan lett,mint a tulajdonosa. Azt a gnómot csak az olyan celeb k...k tudják elviselni,mint a K. Neje,Tímea asszony. Az is sehol nem lenne,ha nem kerül a médiába a verekedős Damu miatt. Egy lény,aki a verésnek köszönheti a gyémántjait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél