Szexuális zaklatással vádolják Sylvester Stallonét is. Az eset 1986-ban történt. A leírás szerint egy 16 éves lánnyal szexeltek a testőrével, akinek azt mondta, hogy beverik a fejét, ha bárkinek elárulja ami történt.

Rendőrségi iratok szerint Sylvester Stallone kiskorú lánnyal szexelt, majd megfenyegette

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

Az esetről a Daily Mail írés rendőrségi iratokra hivatkozik. A lap szerint egy Las Vegas-i szállodában történt az eset. Stallone akkor 40 éves volt. Egy fiatal, 16 éves rajongó kulcsot kapott a szobájához, ahol le is feküdt a színésszel. Később állítólag a fürdőszobából előtűnt Stallone akkori testőre, Michael De Luca, a sztár pedig ráparancsolt a lányra, hogy részesítse őt orális szexben.

Miután a rajongó teljesítette az utasítást, mindketten szexeltek vele. A lány a rendőrségen azt mondta, hogy kényelmetlenül érezte magát, úgy vélte, nincs más választása, mint kielégítenie a két meglett férfit. A rendőrséget a hotel egyik alkalmazottja értesítette. A feltételezett áldozat nem jelentette fel Stallonét, mert félt. Akkoriban Stallone és DeLuca is házas emberek voltak.

Stallone reagált a cikkre, szerinte az nevetséges.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez valami új trend lehet... Lassan már mindenki zaklatott mindenkit, azért vagyunk hétmilliárdan! Csupa Ratkó-korszak! :)))
elnyomott
Nagyon ideje már , hogy kiboruljon a bili minél jobban. Hogy az a vélemény, hogy a "művészvilág ilyen" idejét múlt legyen. Hogy visszatérjen a köztudatba az, hogyha valaki el akar érni valamit szexuálisan, akkor azt tegye ember módjára, kulturáltan. Hogy ne legyen az udvarlás, a széptevés, a hódítás divatjamúlt. Túl sok az ilyen erőszak, az alázás, túlontúl beleivódott a köztudatba, hogy az élet már csak ilyen. Végre a nők tényleg emeljék fel fejüket és velük együtt minden kiszolgáltatott. Hogy a szülők tanítsák meg a gyerekeiknek, hogy mire számíthatnak, hogy reagáljanak és hogy nem lehet erőszakkal elvenni azt, amit nem akarnak adni önként.
Mindannyiunk sara ez az egész disznóság!
namihami
""a szálloda egyik alkalmazottja""
Látta? Hallotta? 31 év után bevillant az agyába, hogy valaha ezt látta?
Ezek már a röhej határát súrolják.
picike1
mi van mindenki mindenkit zaklatott bolondság ez már !!! irjátok már azt ki nem bünös itt a földön!! Mindnyájan bünösök mindnyájan vétkesek mindenki aki teregeti a szennyest!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.