Vujity Tvrtko az ATV Start Plusz című műsorában keményen beleszállt Ambrus Attilába. A Viszkis sem maradt adós a viszontválasszal.

"Tvrtko egy hiteltelen senki" – dühösen osztotta a Viszkis az ATV riporterét
Fotó: ATV videó

Mint megírtuk, Tvrtko azzal szembesítette a Viszkist, hogy szerinte mennyiben etikus érdemi teljesítmény nélkül, egy bűncselekménnyel celebbé válni. Ambrus erre a kérdésre keményen visszavágott, így kezdődött az adok-kapok a műsorban. Ambrus Attila azzal védekezett, hogy szerinte Tvrtko évek óta próbál rajta fogást találni.

A Viszkis a Borsnak mesélt a tévéssel való viszonyáról:

Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a sz*ros történeteit.

Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott

- mérgelődött a Viszkis, aki szerint Tvrtko egyszerűen irigy, amiért róla készül készül film.

Ambrus egyébként eredetileg azzal vágott volna vissza, hogy lekapja a sapkát Vuijty Tvrtko fejéről, de ügyvédje erről lebeszélte, mert ez is büntetendő cselekedetnek minősülhet.

Tvrtko Facebookon még reagált Ambrus kirohanására, majd ezzel lezártnak tekinti a vitát. 

Ez az egész mostani “ügy” sok pénzzel és a 2011-es javaslatommal, annak szándékával áll szoros összefüggésben, amikor is -egy erőszakos bűnöző interjú-honoráriumra irányuló igénye után- a törvényalkotók foglalkoztak a felvetésemmel. Akkor azt indítványoztam feléjük, hogy egy bűnöző ne kaphasson pénzt a bűncselekményével kapcsolatos interjúiért, könyvéért, szerepléséért (tehát más tevékenységével kapcsolatban igen, de azért ne!) Tettem ezt annak idején azért, mert volt olyan hozzátartozó, aki szinte beleőrült a tudatba, hogy miközben valakik kárvallottjai, áldozatai, elszenvedői egy bűncselekménynek, addig maga a bűnelkövető még profitál is az általa elkövetett bűncselekményből.

Ambrus Attila személyével szemben mostani nyilatkozatai ellenére sem vezérel semmiféle indulat. Magánemberként örülök, hogy szakmát tanult, mely szakmában sokat dolgozik és melyben sikeres. Ennyi közlendőm volt, az ügyet lezártnak tekintem, Ambrus Attilát pedig -ha eljön- a jövőben is várom a stúdióban kérdéseimmel.

Barátsággal: Vujity Tvrtko

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Tvrtkotól függetlenül, Ambrus egy Romániából "idetántorgott" bűnöző. Se több se kevesebb, és pont.
papa.49
Szó ami szó a trutymónak igen kiakasztó a modora, nem csodálom hogy az Ambrus kiakadt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.