Ördög Nóra műsorvezető még májusban utazott a tengerentúlra, ahol az Ázsia Expressz mellett a saját családi videójuk is forgatták rendszeresen. A műsorvezető a reality indulásával egyidőben elindította Nánázsia című vlogot is, aminek epizódjait napról napra követhetik a rajongók.

Ördög Nóra és férje Nánási Pál úgy érezték, hogy nagyon elfáradtak a mindennapos vágásban egyéb munkáik mellett, így elgondolkodtak azon, hogy abbahagyják a vlogot. Hétfő reggel szavazást is indítottak arról, hogy követőik igénylik-e a folytatást.

Hétfő este van, november 27-e és egy fél órával ezelőtt zárult le annak a szavazásnak az eredménye, amit még reggel indítottam el a Facebookon. 14 ezer szavazat jött és 96 százalékotok azt mondta, hogy folytassuk a vlogot

– kezdte már sírva a műsorvezető.

A sztárpár elmondta, hogy arra nem vállalkoznak, hogy a hétköznapjaikat bemutassák és minden áldott nap, vagy heti rendszerességgel csináljanak sorozatot. Inkább szériákat indítanának, különböző utazásaikhoz kapcsolódóan.

Nekem még soha nem volt olyan munkám, amire ilyen mennyiségű pozitív visszajelzést kaptam. Ezért is szeretném folytatni.

- mondta el végül Ördög. 

Mindezek után az is kiderült, hogy már a következő utazás helyszíne és vlog anyaga is megvan, hiszen december elején Lappföldre utaznak a gyerekekkel.

(Borsonline)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Szívem szakad meg! Micsoda stressz! Jó lenne ha nekem csak a töredék jutna az ilyen borzalmakból! Esküszöm én nem sírnám tele a netet. Mi a franc az a vlog?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Azért a világ nem fog összedőlni, hogy ez a liba nem ír blogot, ha nem hallanánk róla semmit az lenne a legjobb !!!
RonaGyuri
@Mirabilis: mert kevés, amit alapba keresnek, meg az hogy hetekig a csatorna költségére adómentesen világot járnak! =))
herczeg0210
Kegyetlenül rossz lehet így utazgatni a Föld körül, egyszer Lapföldön meg aztán Ázsiában, a gyerekekkel. Csodálom, hogy sírva fakadt, ennyi megpróbáltatás után?
Edmond Dantes
Készítsen naptárt,mint Kiszel Tünde.A rajongói tépni fogják egymást,ugyanaz a tábor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.