Két nappal a hercegi esküvő után megérkeztek végre az esküvő napján készült első hivatalos fotók Sussex hercegéről és hercegnőjéről. Ezeket a palota Instagram és Facebook oldalán tették közzé hétfő délután.

A képeket Alexi Lubomirski, a királyi család hivatásos fotósa készítette. Ő egyébként már a jegyesfotózáson is a pár fényképésze volt, és maga is a kékvérűek táborát erősíti. Egy befolyásos lengyel család, a Lubomirski Ház leszármazottja, akik a 16. században III. Ferdinánd német-római császártól kaptak nemesi rangot.

Az első fotón a menyasszony édesanyja és Harry herceg legközelebbi rokonai láthatók. Az ara részéről édesanyja volt az egyetlen közeli rokon, aki ott volt a nagy napon.

Harry herceg egyik oldalán felesége, másik oldalán édesapja, Károly herceg és annak felesége, Kamilla áll. Előtte a széken Erzsébet királynő és Fülöp herceg ül. Az ara mellett édesanyja áll, Doria Ragland mellett pedig Vilmos herceg. A mindig csinos Katalin hercegné a széken ül, ölében az édes Sarolta hercegnővel, mellette György herceg ül. Körülöttük pedig a királyi család legkisebbjei állnak vagy ülnek, a kis koszorúslányok és apródok.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A második fotón az ifjú pár látható a koszorúslányok és apródok gyűrűjében, akik a szombati ceremónián segédkeztek.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A harmadik képen pedig egyedül a szerelmes pár, Harry és Meghan láthatók, ahogy mosolyogva ülnek a Windsor kastély lépcsőjén.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: theguardian.com, Facebook, Instagram

Címlapi fotó: MTI/APpool/ Frank Augstein

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
II. Erzsébet királynő.. b i z o n y í t é k a .. annak, hogy URALKODÓNAK, országot vezetőnek SZÜLETNI KELL, már ami azt illeti, hogy a TISZTELETET ki kell érdemelni az URALKODÁS minden perce alatt, és akinek az országában az ALATTVALÓKAT színre, szagra, vallásra, másságra való tekintet nélkül EMBER SZÁMBA veszik, az nevezhető ÉLHETŐ ORSZÁGNAK!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szépek, öröm rájuk nézni. Nagyon sok boldogságot!
Cicamama55
@verőce21: Ők elfogadták, másnak meg aztán tényleg semmi köze nincs hozzá. A családi ügyeket ők-mint minden normális ember-családon belül lerendezték, nem a nyilvánosság előtt teregettek, üzengettek egymásnak. Mert van személyes- családi -belső ügy, meg van közügy...
JAJMÁR
Mosolyogva nyugtáztam eddig is, és most is, a maradi, beképzelt tuskók képletes - de irigységbe burkolt - felháborodását a menyasszony származása miatt. Főleg azért mosolyogtató, mer ahol a fontos dolgok történnek, ott már mindez semmit se számít :)

A világ fejlődik, néha lassabban, mint szeretnénk, néha picit döcög, de fejlődik!
Sok boldogságot az ifjú párnak, és sok-sok boldog utódot :)))
JAJMÁR
Meghan jó példa, hogy az ember több, mint a származása - hiszen akármeddig is visszavezethetjük a magunkét, de minden ősünkét, aligha! Így aztán ki tudja, kiben milyen ősi gének lakoznak? De tökmindegy, hiszen egy "virágárus" lányból is lehet úrinő, nevelés kérdése csupán :)
(Na, jó, vannak azért ellenpéldák... -pl.lőrinc- persze, ha nevelésről szó sincs, csak a pénzről, ha a paraszt urat játszik )
magyarbakancs
@JAJMÁR: minden soroddal egyet értek.
Szeretik egymást ennyi elég.
És talán elég lenne mindenre nem?
verőce21
Látszik, hogy anyahiánya volt mindig ennek a gyereknek, azért választott idősebb nőt, akitől biztonságot vár.
De kétlem, hogy ne talált volna egy olyan nőt, akinek az anyai ági ősei 300 éve még nem a kenyérfákon guggoltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.