Fanni anyukája állítja, egy veszekedés alkalmával Péter megengedhetetlen stílusban szidalmazta lányát.

Weisz Fanni édesanyja szerint veje a k-betűs szót használta lányára

Továbbra is forr a levegő Weisz Fanniék körül, köszönhetően annak, hogy a modell édesanyja egyre több információt csepegtet a médiának a család ügyeiről.

Ágnes asszony a Star magazinnak arról mesélt, Péter azután kezdte vele szembefordítani a gyermekeit, hogy rajtakapta egy hazugságon.

Ezután volt egy csúnya vitájuk. Egy hatalmas koppanásra mentem be, és arra, hogy mindenféle büdös k*rvának hordja el a lányomat

– mesélte a Star magazinnak Weisz Fanni édesanyja.

Fanni végül tisztázta a helyzetet, így Péter összepakolt és elment. De hozzátette: jegyezzem meg, bármit megtehetek a lányomért, de nem tudom szexuálisan kielégíteni

- idéz a Blikk az interjúból.

Péter apja csak annyit mondott: "jó, de igaza van, nem?" – állítja a Fanni-anyuka.

A siket modell és párja ezt követően új életet kezdtek, Ágnes pedig azóta sem nagyon tud beszélni és találkozni a lányával. Elmondása szerint Péter eltiltotta őt tőle, s Péter ír neki Fanni nevében.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tessék mondani kit érdekelnek ezek a baromságok???

Nekem úgy tűnik, hogy ez a család igazából fogyatékkal élők! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Katalina62: Valoban minden megeshet, de ha az en anyam forduolt volna a bulvarhoz ilyen ellenseges szoveggel a leendo ferjemmel, hat a biztonsag kedveert en sem akartam volna, hogy az eskuvom esetleg botranyba fulladjon. A fiatalok nem botranyra vagytak, es ez nagyban leginkabb Fanni dontese lehetett, nem a leendo ferjee, szoval nem hibaztatom Fannit - tudod mit? Varjuk ki a veget, - az ilyen celebeskuvoknel eleg gyorsan ki szokott bukni a valosag - a nagyon szomoru viszont az, hogy sokszor eppen a bulvar vajkalasa teszi tonkre ket ember kapcsolatat.
Fanninak az anyja MINDENKEPPEN rosszul tette, hogy nem a lanyaval akart errol beszelgetni, meggyozni, hanem rogton a bulvarhoz fordult.
dodóka
A Kedves Mama is biztosan celeb akar lenni. Idejekorán kezdi a vénség, de már nem tud pl.: Baukó Éva lenni az tuti .
Katalina62
@karma1: És te, vagy én, tudjuk, hogy próbált-e vele beszélni? Mert anyuka azt mondta, pont azért fordult a nyilvánosság felé mert nem tud kapcsolatba lépni a lányával! Most ez vagy igaz, vagy nem! De ez nem jó így!
karma1
@Katalina62: Valoban nem tudhatjuk, de olyan ez, mint a jeghegy csucsa: csak azt tudod velemenyezni, ami napvilagra kerul: ami esetleg a ket fel, anya es lanya kozott volt, azt sohasem tudjuk meg.
Egyik dontes sem volt jo (szerintem) az anyanak a bulvarhoz fordulni, a lanynak meg hamis idopontot es cimet megadni.
Viszont a ketto ok es okozat - errol csak ketten tehetnek...
Ez az o maganugyuk - lenne, ha az anya nem csinalt volna belole bulvar ugyet.
Igy mar nem olyan egyszeru az elintezes, - sokkal hosszabb es sokkal fajdalmasabb - mindenki bele fog rokkanni...
karma1
@Micike: 08.47-re: MINDENKIT hagyni kell, - hogyha ugy akarja - a vesztebe rohanni! Senki se akarjon a masik helyett donteni, megha az jo dontesnek szamit is!
26 eves embernek sokszor mar 2-3 gyereke is van : miert kellene, hogy az anyja dontson helyette? Adjon neki tanacsot, vazolja fel a lanyanak a valos kepet, mondja meg, hogyha valtoztatni akar a sorsan, akkor kihez forduljon, mit tegyen, mik a torvenyes lehetosegei, es mondja el az anya, hogy o, Agnes mit tenne most Fanni helyeben. De konyorgom, ne az anyuka dontse el, hogy mit tegyen vagy ne tegyen Fanni!
Ne haragudj, de van Neked sajat kapcsolatod? Magad valasztottad? Vagy a Mamad valasztotta Neked? Hallgattal a szuleidre a parvalasztaskor? Tudtak vagy tudjak befolyasolni azt, hogy kit szeretsz?
Mindenkinek ugy kene ezzel kapcsolatban viselkednie, mint a Hegedus a hazteton-ben a szuloknek. El kell fogadni, hogy a gyerekunk kibe szerelmes. A velemenyunket elmondhatjuk, de donteniuk nekik kell a sajat sorsukrol.
karma1
@Micike: Mas: Fanni SIKET, de valoszinuleg nem NEMA! Az ilyen veleszuletett siketsegnel kepesek megtanulni - joval nehezebb artikulacioval - beszelni is emberek - nekem van ilyen baratnom. Egy-ket betut 65 eves kora ellenere sem tud jol kiejteni, de tokeletesen ertheto, es mindig veled szemben all, leolvassa a szadrol a szoveget,. Igy erthette meg ot Vujity is... Amikor orbant forditja, nincs szuksege a beszedre, csak a jelolo nyelvre - ezert alkalmazzak ot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.