A Micsoda nő! sztárja újra apa lesz. 

A Femina.hu vette észre, hogy Richard Gere szerelme gyermeket vár. Ez azt jelenti, hogy a 69 éves színész ismét apai örömök elé néz.

Richard Gere júniusban vette feleségül nála 34 évvel fiatalabb szerelmét, Alejandra Silvát. A színész odavan ifjú kedveséért, aki hatalmas örömhírrel lepte meg újdonsült férjét, a spanyol újságírónő ugyanis várandós.

A remek hírt ezzel a fotóval közölte Instagram-oldalán Alejandra Silva.

Alejandra ezt írta az Instagram-oldalára kitett fotó alá: "Néhány pillanattal ezelőtt megkaptam a legnagyobb áldást ennek a kis csodának, aki hamarosan világra jön. Addig nem akartuk bejelenteni a jó hírt, amíg nem mondtuk el a dalai lámának" – írta a posztban. Richard Gere-nek már van egy 18 éves fia, Homer, Alejandra pedig szintén másodszor lesz szülő: fia, Albert most hatéves.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ki törődik a korral ha szeret és viszontszeretik!? Az ártatlan gyermek hozza magával a legtisztább boldogságot. Amire mindnyájan vágyakozunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Az Idősek - Öregek szex terén meg vannak hülyülve ! Basszus ! Nem semmi ! Férfi és nő vegyesen !
namihami
Nem hiszem, hogy az is jóhír lesz neki, ha megtudja, ki a gyerek apja. Nincs annál szánalmasabb, amikor a hormonok túlélik az embert.
Szegény hülye, nincs akire a pénzedet ráhagyd?
volvós
Az örömapa...mire a kőlők az elsö osztályba jár, " apuka " 76 évesen megy a szülői értekezletre a 22 éves Apukákkal együtt... Noooormális ???
Desischado
Szeretem Richard-ot, de ezt korábban kellett volna.
Manhattan
Ki törődik a korral ha szeret és viszontszeretik!? Az ártatlan gyermek hozza magával a legtisztább boldogságot. Amire mindnyájan vágyakozunk.
division
@Manhattan: Ahogy mondod, szegény apám 60 éves volt amikor kislánya született, sajnos csak 16 évig tudott vele törődni, de gondoskodott arról hogy mindenük meglegyen amikor már ő nem lesz. Az élet így hozta. Akik meg most ócsárolják a legtöbben szintén vénemberek tele rosszindulattal, vagy csak már jó ideje nem áll fel nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.