Körömágy-gyulladása lett Majkának, így heves fájdalmak közepette lépett fel szombat este a Budapest Park színpadán tízezres közönség előtt. Majka nem is tagadta, tulajdonképpen végigszenvedte az új időszámítás első nagy buliját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Olyan körömágy-gyulladásom lett, hogy zsebre sem tudom tenni a jobb kezemet. Húsz perccel ezelőtt egy biztonsági őr és a Park egyik munkatársa műtötték a kezemet. Mindenféle tűvel szurkálták és savat öntöttek rá, hogy lemarja. Próbáltam feketével lefedni. Olyan fájdalmat érzek, hogy azt nehéz lenne elmondani

– mondta el a Blikknek a rapper, akit a koncert után is kezeltek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

A lapnak hozzátette:

Elkezdtem piszkálni, magam sem tudom miért és péntekre begyulladt. Megpróbáltam egy tűvel megműteni, de nem jártam sikerrel.

Elismerte, hogy csillagokat látott, amikor a buli után a Budapest Parkhoz kirendelt mentőorvos átszúrta.

Akkor konkrétan majdnem becsináltam.

Majka egyébként ezen a bulin véglegesítette Curtis kirúgását.

Új időszámítás kezdődött!

- kiáltotta Majka a Budapest Park színpadán szombat este.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nekem az fájdalmas ha hallom ,,énekelni,, DE AZ NAGYON !!!)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Nem bottal verték a sok-sok hülyeségéért (és most nagyon szépen fejeztem ki magam, talán nem is érthető az igazi véleményem...
Grafix69
Jesszus Mária Magdolna ki lakozol a menyben . Begyulladt a köröm ágya , nekem baszki volt ideg becsípődésem és nem szartam össze magam . Dologtalan Ózdi cigány gyerek akit a sztárság útjára rakott a közmédia . Lassan a tini lányok eszményképe lesz ez a dologtalan faszkalap . Aztán aki odáig van érte lelke rajt , de egy ilyen pöcegödör meg az ő véleménye műsorai meg a kibaszott semmit tevése és az egész kurva társadalom mint valami szar tumort éljenezve tart a nem létező gerincén . Utálom , meg a nagy tudású KÖRTISZ barátját akinek egy becsületes kurva magyar neve sincs .
papa.49
Nekem az fájdalmas ha hallom ,,énekelni,, DE AZ NAGYON !!!)))))))))
simmering73
Lobogó forróvízbe mártani, aztán az ujját gyorsan bedugni a seggébe, hogy hamar lehüljön. Így edzik az ujjukat az ilyen balfaszok.
terlasz
Az nem vitás, hogy nagyon fájdalmas tud lenni, de egy koncert idejére megteszi egy jó fájdalomcsillapító vagy helyi érzéstelenítés is. Ha nem ehhez folyamodott, akkor nem is volt az a fájdalom olyan pokoli csak a szokásos újságírói túlzás van a háttérben a kattintás reményében.
Manhattan
Bibis volt a keze... Talán nem hal bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.