A siket szépségnek annyi felkérése és munkája van, hogy abból két ember is megélhet.

Úgy tűnik, Weisz Fanni férjébe vetett bizalmát még édesanyja és a céges problémák sem tudják megingatni, hiszen nem csak érzelmileg, pénzügyileg is összefonódtak a férjével. 

Weisz Fanni annyit keres, hogy abból két ember is megélhet

Fotó: Instagram

A Borsnak feltűnt, hogy legyen szó kora reggeli, délutáni, hétvégi vagy esti programról, Hajmásy Péter mindenhová a nejével tart.

Igen, mindenhová megyek Fannival. De mindig van velünk egy jelnyelvi tolmács is, úgy a biztos – mondta lapunknak a férj. Ezután viszont jogosan merült fel bennünk a kérdés, ki más tehet manapság ilyet, mint az, akinek a kísérgetés a főállása? De erről a témáról Péter nem kívánt nyilatkozni, ahogy sportkarrierjéről sem. Úgy tudjuk ugyanis, hogy korábban kosárlabdázott, de egy ideje már nem aktív sportoló, civil munkájáról pedig sosem hallottunk.

Nagy valószínűséggel a fiatal házasoknál Weisz Fanni a családfenntartó, aki siket szépségkirálynőként, esélyegyenlőségi aktivistaként és modellként számos felkérésnek – reklámkampányok, előadások, fotózások – tesz eleget, amelyeknek nyilván gyümölcsöző az anyagi vonzatuk is. Persze nincs ebben semmi kivetnivaló, hisz könnyen lehet, hogy Péter nemcsak a férje, hanem a menedzsere is egy személyben Fanninak. S így legalább több időt tud együtt tölteni élete szerelmével, mint más igát húzó férj.

- áll a Bors cikkében.

Nagyvilág - 2019. April 18., 20:24
Megtalálák a Notre-Dameot pusztító tűz okát

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van az a mondás, hogy férjhez menni tudni kell. Úgy tűnik, nősülni is! Apuci mindenhova elkíséri félti az aranytojást tojó tyúkját, ha elvesztené, még dolgozni kellene...
http://media.borsonline.hu/cikk/17/166616/gal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Tőle már ennyit nem kéne sajnálni! Végülis ismert modell, celeb, jeltolmács és ha jól tudom a férje is gazdag. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy mérszaros lőre jellegű hazaáruló tolvaj parazita planktonpatkányférgek kb egy másodperc alatt keresnek, azaz pardon, lopnak csalnak annyit, egy hónapban, amiből nemhogy két ember hanem egy városnyi ember megélne, egy év alatt meg annyit, amiből az egész ország lakossága... az nem baj..?
farkas lacko
@Eriksson: Olvasd el mégegyszer őkelme megtanult jeleni
Eriksson
@farkas lacko: Szóval kiválóan megtanulta. De akkor minek a jeltolmács?
csak úgy....
@Eriksson: .hogy te is ´´es a farkas lackó is értsétek...,meg a többi kíváncsi...
Eladott Ország
Sajnos a nagy helyzet az, hogy a fogyatékossággal élő emberek életminősége korántsem ilyen rózsás. A betevőre, lakhatásra sem nagyon futja. Az otthonápolási díj egyébként a környező országokban a többszöröse a hazainak: Csehországban például havi 180 ezer forint, Romániában pedig 130 ezer forint jár az otthoni betegápolásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. April 18., 18:32
Curtis nem marad a padlón – itt az új klippje
Sport - 2019. April 18., 18:20
Fucsovics elutazhat Monte-Carlóból
Szórakozás - 2019. April 18., 17:40
Elhagyott csecsemőt találtak Gödöllő mellett